brasserie de rosmolen menukaart
Diner voorgerechten Restaurant De Rosmolen Willemstad.
van 1100: 1630: uur. van 12.00 16.30 uur. van 1630: 2130: uur Restaurant de Rosmolen. 4797 BE Willemstad NL. T 310168 472 466. F 310168 476 573. Carpaccio van runderhaas 1150., Met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. Proefplank Rosmolen" 1575.,
Brasserie De Rosmolen Beneden-Leeuwen Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Brasserie De Rosmolen op Facebook.
Brasserie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Brasserie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Brasserie de Rosmolen is gevestigd in Beneden-Leeuwen. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met Brasserie de Rosmolen. Brasserie de Rosmolen is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Brasserie De Rosmolen Beneden-Leeuwen. Onze bezoekers over Brasserie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen.
Openingstijden: Brasserie De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.
Openingstijden vandaag voor Brasserie De Rosmolen. nu open, tot 0030.: Maandag VANDAAG: 0900-0030.: Brasserie De Rosmolen, Beneden-Leeuwen. nu open, tot 0030.: Sport en recreatie. Leliestraat 19, 6658 XN Beneden-Leeuwen. Routebeschrijving naar: Brasserie De Rosmolen. Van: Met de auto. Met de fiets.
Welkom Beneden-Leeuwen MFA de Rosmolen.
Als beheerder en horeca-exploitant voor MFA De Rosmolen exploiteren zij de horeca onder de naam; Brasserie de Rosmolen, dit is met volledige vergunningen voor hen een hoofdtaak. Daarnaast zijn zij belast met toezicht op het gebruik van de verschillende ruimtes, de schoonmaak, het dagelijks onderhoud en de reserveringen.
Uit Home eten Restaurant in De Willemstad Rosmolen Restaurant Willemstad. de Rosmolen.
Met onze uitgebreide menukaart voor zowel de vis als vleesliefhebber is er voor iedereen genoeg om uit te kiezen. Voor zowel de lunch, diner als voor een heerlijke High Tea of High Wine kunt u bij Restaurant de Rosmolen terecht.
Brasserie De Rosmolen in Beneden-Leeuwen De Telefoongids.
Restaurant in Beneden-Leeuwen. Brasserie De Rosmolen. Eigenaar van dit bedrijf. Brasserie De Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Gladiolenstraat 1, 6658EC, Beneden-Leeuwen. Brasserie De Rosmolen. 06-29086109 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor restaurant in de buurt.
Openingstijden van Brasserie De Rosmolen in Beneden Leeuwen.
Openingstijden Brasserie De Rosmolen Beneden-leeuwen. 6 Brasserie De Rosmolen vestigingen gevonden in Beneden-leeuwen. U zocht: Brasserie De Rosmolen in Beneden-leeuwen. Hulp nodig met het vinden van Brasserie De Rosmolen in Beneden-leeuwen? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.

Contacteer ons

-- huis te koop nieuwe bosscheweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg openingstijden
-- openingstijden wonenbreburg tilburg
-- telefoonnummer wonenbreburg tilburg
-- dierenartsenpraktijk tilburg tilburg
-- wonenbreburg telefoonnummer tilburg
-- brasserie de rosmolen menukaart
-- wonenbreburg openingstijden tilburg
-- huren amsterdam noord nieuwbouw
-- nieuwbouw appartement huren