Resultaten voor huren amsterdam noord nieuwbouw

huren amsterdam noord nieuwbouw
Nieuwbouw Amsterdam projectoverzicht.
168-260 m 2. Parnassia, Amsterdam Noord. Amsterdam Amsterdam-Noord Waterlandplein. 280.000, tot 550.000, v.o.n. 74-141 m 2. Oplevering Start: 2020. 1.200, tot 3.000, p.m. 75-100 m 2. 320.000, tot 800.000, v.o.n. 59-113 m 2. Amsterdam Centrum Nieuwmarkt/Lastage. 375.000, tot 625.000, v.o.n. Beschikbaar aanbod: 9. 48-77 m 2. 35-325 m 2. NAW Houthaven Amsterdam. 454.993, tot 1.175.075, v.o.n. 88-297 m 2. Oplevering Start: 2019. Huren in Heroes.
Te huur amsterdam noord nieuwbouw Trovit.
Vorige week 9. Soortgelijke zoekopdrachten Te" huur amsterdam noord nieuwbouw: Te huur appartement 1 badkamer noord amsterdam., Te huur wonen amsterdam centrum., Te huur appartement zuid nederland., Te huur appartement amsterdam centrum 2 kamer., Te huur studenten 3 personen amsterdam.,
Te huur: nieuwbouw appartementen Mosveld in Amsterdam.
Nieuwbouw huurappartementen Mosveld in Amsterdam. Je bent hier: Home Nieuwbouw Mosveld Amsterdam. Update: alle woningen zijn inmiddels verhuurd! In het zuidelijke deel van Amsterdam-Noord wordt wijkwinkelcentrum Mosveld gerealiseerd. Naast 53 huurappartementen komt er in de wijk ruim 7500 m 2 aan winkels, waaronder 2 supermarkten.
Nieuwbouw in Amsterdam Amsterdam Woont. Nieuwbouw Amsterdam Amsterdam Woont.
Nieuwbouw in Amsterdam en regio, helemaal op maat dus. Zelfbouwkavels en renovatieprojecten in Amsterdam en regio. Maar Amsterdam Woont biedt meer. Je vindt op deze site ook nieuws en informatie over zelfbouwkavels en renovatieprojecten in Amsterdam en regio. Daarnaast bevat de site verhalen over stadsdelen, wijken en regiogemeenten. Zo weet je welke voorzieningen er in de buurt van jouw favoriete projecten zijn. Amsterdamse Nieuwbouwdag: nieuwbouwprojecten en zelfbouwlocaties opengesteld. Veel van het werk van Amsterdam Woont gebeurt online. Maar het platform organiseert ook met enige regelmaat een open huizen dag, onder de naam Amsterdamse Nieuwbouwdag. Nieuwbouwprojecten en zelfbouwlocaties zijn dan opengesteld voor woningzoekenden. Weet wat je maximale hypotheek is. Wonen in Amsterdam is heel populair.
Nieuwbouwprojecten Eigen Haard.
Twiske Zuid Amsterdam Noord. Koopwoningen: Royale eengezinswoningen, twee-onder-één-kap-woningen en een vrijstaande woning. Fase 4 AANMELDEN ALS GEINTERESSEERDE IS MOGELIJK. Prijzen vanaf: 231.498, o.b.v. Wilt u dat wij u op de hoogte houden van ons woningaanbod? Maakt u dan een woonprofiel aan op www.eigenhaard.nl/wonen. Blijf op de hoogte van het Amsterdamse nieuwbouw aanbod.
Nieuwbouw in Amsterdam-Noord Banneplein.
Weespersluis, en ook Lanenrijk, wordt gebouwd in de Fin de siècle architectuurstijl. Een stijl die teruggrijpt op de architectuur van rond de eeuwwisseling naar de 20e eeuw. Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland.
De Vrije Kade Eigen Haard.
Soort project: Nieuwbouw. Plaats/Stadsdeel: Amsterdam Noord. Het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam-Noord maakt ruimte voor het nieuwbouwproject De Vrije Kade. Aan de Distelweg in de wijk Buiksloterham verrijzen hier straks prachtige woningen en bedrijfsruimten. Buiksloterham: een locatie met mogelijkheden.

Contacteer ons

-- huis te koop nieuwe bosscheweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg openingstijden
-- openingstijden wonenbreburg tilburg
-- telefoonnummer wonenbreburg tilburg
-- dierenartsenpraktijk tilburg tilburg
-- wonenbreburg telefoonnummer tilburg
-- brasserie de rosmolen menukaart
-- wonenbreburg openingstijden tilburg
-- huren amsterdam noord nieuwbouw
-- nieuwbouw appartement huren