Huren

Huren in Rosmolen

Rosmolen telt straks 113 nieuwe sociale huurwoningen en 10 gerenoveerde huurwoningen van Tiwos en WonenBreburg tussen de Hoefstraat en de Ringbaan Oost. Het is een buurt waar bewoners elkaar kennen en zich samen verantwoordelijk voelen voor de buurt. Ze hebben ‘m namelijk zelf mee bedacht! De buurt is ruim opgezet met veel openbaar groen ‎om te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Twee bewonersgroepen denken mee over het ontwerp en de inrichting van de wijk.

Huurders denken mee in een bewonersgroep

De twee bewonersgroepen zijn gestart. Je kunt je hier niet meer voor aanmelden.

Huurprijzen woningen

De prijzen voor de sociale huurwoningen liggen tussen de 576 en 710 euro, afhankelijk van het formaat van de woning en eventuele extra energiezuinige maatregelen (waardoor je bespaart op je energierekening).

Planning nieuwbouw

De nieuwbouw in Rosmolen gebeurt in twee fases.

Tiwos start met de eerste fase. Het voorlopig ontwerp van deze woningen is gereed. De bewonersgroep van Tiwos maakt deze zomervakantie haar keuze voor een woning. Begin 2016 start de nieuwbouw.
WonenBreburg is begin 2015 gestart met de bewonersgroep. Het voorlopig ontwerp van de woningen is gereed. Na de zomervakantie gaan we verder met het definitieve ontwerp en de uitwerking daarvan en op gaan we op zoek naar een aannemer. Daarnaast willen we ook meer aandacht geven aan kennismaken met de buurt en buurtgenoten.