Meer resultaten voor wonenbreburg makelaars tilburg

wonenbreburg makelaars tilburg
WonenBreburg Corporatie Corpowonen.
Aanbod in je mail. WonenBreburg heeft betaalbare woningen te koop in Tilburg en Breda. En kopen hoeft echt niet duurder te zijn dan huren. Waarom een woning kopen bij WonenBreburg Makelaars? WonenBreburg Makelaars heeft veel betaalbare, kwalitatief goede woningen. De prijzen van deze woningen liggen tussen ca. 90.000 en 350.000. Persoonlijk contact is erg belangrijk.
WonenBreburg In de Mozartflat in Tilburg zijn. Facebook.
Nederlands Français France English US Español. In de Mozartflat in Tilburg zijn verschillende appartementen te koop! Prijzen vanaf 132.500, k.k. WonenBreburg Makelaars organiseert op zaterdag 4 februari tussen 10.00 en 11.30 uur Open Huis. Tijdens dit Open Huis kunt u verschillende woningen vrijblijvend bezichtigen.
WonenBreburg: huur en koopwoningen Tilburg.com.
Ze bieden op korte en lange termijn zekerheid in wonen en werken voor tevreden klanten in prettige woonomgevingen. Deze woningcorporatie heeft sociale huurwoningen, huurwoningen in de vrije sector, sociale koopwoningen en bedrijfsruimtes. WonenBreburg heeft een sterke vastgoedportefeuille met een hoogwaardige kwaliteit. Naast het verhuren en verkopen van woningen, zetten ze zich maatschappelijk in en besteden ze bijzondere aandacht aan het huisvesten van mensen die dat moeilijker op eigen kracht kunnen. Dit zijn onder andere mensen met een laag inkomen, dak en thuislozen of mensen met een maatschappelijke, fysieke of verstandelijke beperking. Ook studenten en senioren krijgen speciale aandacht. Kijk bijvoorbeeld naar projecten PAX en De Nieuwe Heikant. WonenBreburg doet meer. WonenBreburg maakt zich in de buurten en wijken waar hun woningen liggen sterk voor de wijk en de sociale ontwikkeling van de bewoners. In sommige gevallen door groot onderhoud aan woningen en wijken, in andere gevallen door bijvoorbeeld computerles in het buurthuis te organiseren voor ouderen. Veelal beslissen de bewoners met ons mee over zaken die aangepakt worden. Zo vind je WonenBreburg. Je kunt WonenBreburg ook telefonisch bereiken of breng een bezoek aan de woonwinkel in Tilburg. Bekijk voor je langs gaat eerst de openingstijden.
De Havenmeester @dehavenmeester Twitter.
198 appartementen en 11 grote stadswoningen, dichtbij de natuur en het centrum van Tilburg. vrije sector, bel WonenBreburg Makelaars 013 583 35 40. Geregistreerd in juni 2009. 18 foto's' en video's' Foto's' en video's.' Tweets Tweets, huidige pagina. Tweets en antwoorden.
WonenBreburg Makelaars Makelaar in Tilburg, Noord Brabant.
Interdomestic JEMI Kempenburg BV Knulst BV Lancyr-Mutsaers Lemmens Makelaardij Lupker Bouckaert Peeters Makelaardij M S Makelaardij og Match Naber De Nieuwe Veste BV NVM Kring Tilburg J H Oldenkotte Zn BV Pythagoras Thijssen Kalkman BV VMG Makelaars. Van de Water BV WonenBreburg Verkoop Advies WonenBreburg Woodford BV Woonexpress Twan Zebregs ZLTO Vastgoed Kin ERA Makelaars A tot Z Makelaars HHW Makelaardij PR Makelaars PR Makelaars Transparant Makelaars Transparant Makelaars Makelaarsbalie Mathilde Waslander Makelaardij.
WonenBreburg verhuur en verkoopmakelaar.
Verhuren in Breda / Verkopen in Breda. WonenBreburg, woningverkoop in Breda en omgeving. Schorsmolenstraat 48, 4811 VP Breda. WonenBreburg is een woningcorporatie met bijna 30.000huurwoningen in Tilburg, Breda, Berkel-Enschot, Galder, Rijen, Bavel, Chaam, Teteringen en Wernhout. We verhuren schone, veilige, goed onderhouden woningen.
openhuizenroute WonenBreburg.
Wie zijn de WonenBreburg Makelaars? Voor een betaalbare woning in Tilburg of Breda bent u bij de WonenBreburg Makelaars aan het juiste adres. Een woning kopen is een grote stap, daarom leggen wij u duidelijk uit wat er allemaal bij komt kijken.
ECLINLRBZWB20184428, Rechtbank Zeeland-West-Brabant, C/02/339071 / HA ZA 17-835.
In deze brief wordt voor meer informatie over het appartement verwezen naar de website www.wonenbreburg.nl. Met het oog op de uitgifte heeft Meeús Makelaars te Tilburg in opdracht van. WonenBreburg op 18 februari 2008 het appartment getaxeerd op een onderhandse verkoopwaarde vrij van huur en gebruik van 170.000.,
Nieuwbouw Piushaven.
Meer informatie over de woningen: WonenBreburg Makelaars via 013-583 35 40. De Admiraal is gereed en bewoond. Hier zijn 21 appartementen gebouwd, een kinderdagverblijf en kantoren van Kinderstad. Onder de appartementen zijn commerciële ruimtes. Hier zit het informatiecentrum Piushaven en in het voormalige pakhuis zit horeca. Het plan Stadskade is gereed en bewoond. Hier zijn 49 woningen gerealiseerd; zowel appartementen als grondgebonden gezinswoningen. Meer informatie: Facebook. Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling, www.bpd.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe is herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit is behouden en hersteld. Er zijn veel verschillende winkels in de woninginrichting en vrije tijd en ook supermarkten. De ontwikkelaar is Rialto Vastgoedontwikkeling uit s-Hertogenbosch. De AaBe fabriek heeft in totaal 27.000 m2 winkelruimte en 750 gratis parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.aabefabriek.nl. Het Gezondheidscentrum is gevestigd in het centrum van Tilburg op steenworp afstand van de haven.
Meer informatie over woningen in de vrije sector WonenBreburg.
Kandidaten kunnen zich laten inschrijven op een lijst. Wanneer een woning beschikbar gaat komen, kijken we eerst in deze lijst of er een geschikte kandidaat is. Zijn huurwoningen in de vrije sector van WonenBreburg direct of op korte termijn te huur?
k.k. Maandlasten: 466, p.m. Papaverhof 18 A 5044BK, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg PDF Free Download.
8 Woningcorporatie informatie WonenBreburg Voor een betaalbare woning in Tilburg of Breda bent u bij de WonenBreburg Makelaars aan het juiste adres. Een woning kopen is een grote stap, daarom leggen wij u duidelijk uit wat er allemaal bij komt kijken.

Contacteer ons

-- bredaseweg tilburg huis te koop
-- huis te koop langendijk tilburg
-- huis te koop de blaak tilburg
-- huis te koop boomstraat tilburg
-- huis te koop beeklaan tilburg
-- wonenbreburg makelaars tilburg
-- adres wonenbreburg tilburg