Meer resultaten voor nieuwbouw in tilburg

nieuwbouw in tilburg
Nieuwbouw zoeken in Tilburg? Overzicht van alle Nieuwbouwwoningen.
Nieuwbouwwoningen in tilburg. Nieuwbouw locatie: Home Noord-Brabant Tilburg. Sorteer op: Prijs. Richting: Naar boven A-Z. Naar onder Z-A. Resultaten per pagina: 5. Petit Paris Tilburg Vergelijk Hypotheekrente Klik hier. van: 128.500 v.o.n. tot: 176.500 v.o.n. RIGA Tilburg Type.: Vergelijk Hypotheekrente Klik hier.
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Bedankt voor je aanmelding. Vanaf nu blijf je via nieuwsbrieven op de hoogte van Stadskade in Tilburg. Wil je je inschrijven op een van de woningtypes, schrijf je dan ook in op een van de types bij het woningaanbod. Neem contact op.
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
VOORDELEN VAN NIEUWBOUW. Bezoek de website. Zuiderpark; de nieuwe woonwijk van Tilburg. Zuiderpark is volledig verkocht! Zuiderpark is een nieuwe woonwijk in Tilburg waar mensen léven. Want: hard werken is hard genieten. Zuiderpark bestaat uit vier groene pleinen waar in totaal 200 nieuwbouwwoningen rondom worden gebouwd.
Willemsbuiten nieuwbouw in Tilburg.
Blijf via nieuwsbrieven op de hoogte van Willemsbuiten en mis nooit de nieuwste informatie. Meld je aan voor de Willemsbuiten nieuwsbrief. Bedankt voor je inschrijving voor Willemsbuiten. Je ontvangt vanaf nu regelmatig informatie over de laatste ontwikkelingen in deze nieuwbouwlocatie.
Nieuwbouw Nieuwbouw in in Tilburg Tilburg Park Park Centraal. Centraal.
Park Centraal; Wonen in Tilburg, Dalem West. Park Centraal telt in totaal 380 nieuwbouw woningen die in diverse fases gerealiseerd worden. Een plan met een breed palet aan woningen. Van tussenwoning tot hoekwoning, van twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaande woning of semi-bungalow.
TilburgWoont.
De nieuwbouw aan het Pater van den Elsenplein heeft het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is officieel gevierd in het bijzijn van de huurders van de appartementen en de commerciële ruimte, wethouder Berend de Vries, woningcorporatie Tiwos en natuurlijk de bouwers van dit mooie project. Het nieuwbouwproject, waar ook de Jumbo gehuisvest gaat worden, is een project van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, en bestaat uit 30 sociale huurappartementen op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte. 16 appartementen zijn met voorrang verhuurd aan wijkbewoners. De oplevering van de appartementen staat gepland medio april van dit jaar, de oplevering van de commerciële ruimte staat gepland medio mei 2020. Op 9 mei 2019 is officieel gestart met de bouw van de 30 sociale huurappartementen en de commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg.

Contacteer ons

-- tandartspraktijk tilburg tilburg
-- nieuwbouw koolhoven tilburg
-- nieuwbouw spoorzone tilburg
-- nieuwbouw in tilburg
-- huis kopen in tilburg
-- euroscoop tilburg tilburg
-- nieuwbouw piushaven tilburg
-- kin makelaars tilburg tilburg
-- huis te koop bredaseweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg contact