Op zoek naar nieuwbouw koolhoven tilburg?

nieuwbouw koolhoven tilburg
Buitenhof Oost in Tilburg 5036 XX: Project te koop. Oosterhout.
Welkom in Buitenhof Oost. Aan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Hier kun je al je woonwensen realiseren.
Huurwoningen Oude Leijoever Koolhoven Buiten in Tilburg 5036 ZD: Project te huur. Oosterhout.
Unieke mogelijkheid; fraaie eigentijdse en complete nieuwbouw huurwoningen! In Koolhoven Buiten woon je niet zo maar in het groen, je woont er midden in een natuurgebied! Op 25 hectare ruig en afwisselend landschap waar Schotse Hooglanders grazen, wordt een nieuw. Route van naar, 5036 ZD Tilburg.
Nieuwbouw Buitenhof Oost Tilburg Buitenhof Oost. bus. auto. fiets.
Maar je kunt nog altijd via het Blijf-op-de-hoogte-formulier aangeven interesse te hebben in een woning van Buitenhof Oost. Woonoppervlakte 147 m 2 tot 162 m 2. Woonoppervlakte 117 m 2 tot 202 m 2. Woonoppervlakte 112 m 2 tot 181 m 2. Bekijk alle woningtypes. Over het nieuwbouwproject. De Donge in Koolhoven-Buiten wordt ontwikkeld als natuurlijke beek. Het gehele gebied wordt ingericht als één groot natuurgebied, als beekdal waarin gewoond kan worden. In Koolhoven-Buiten wordt het wonen omspoeld door de natuur en op iedere plek bestaat er vanuit de woning contact met het landschap. Op deze prachtige locatie ontwikkelt VOF Koolhoven op dit moment Buitenhof Oost. Meer over het project. Een impressie van nieuwbouw Buitenhof Oost. Kerstsluiting KlokGroep 2019. Wil je actuele updates ontvangen? Blijf op de hoogte. Heb je vragen over dit project? Neem vrijblijvend contact op. Stel een vraag. Hart van Brabant Makelaardij. 31 13 583 5000 31 13 583 5000. Van de Water Makelaardij.
Koolhoven Oude Leijoever 4b.
Koolhoven Buiten is een bijzonder gebied in Tilburg. Het is een natuurgebied waarin De Donge is hersteld in zijn oorspronkelijke staat en waardoor de gemeente heeft geïnvesteerd in het creëren van een natuurgebied aan beide zijden de oevers van deze stroom. De oevers naast De Donge zijn afgegraven, de grond is losgemaakt en natuurgebied De Dongevallei is ontstaan; een natuurgebied in de stad. Zaden die al honderden jaren onder de grond zaten zijn weer tot leven gekomen. Het natuurgebied staat vol bijzondere planten, welke bijzondere dieren aantrekken. Een uniek gebied is tot leven gekomen. Met respect voor de natuur en al het leven dat zich hier bevindt is Koolhoven Buiten ontwikkeld. Nieuwbouw met een natuurgebied bijna in je achtertuin.
Nieuwbouw 16 woningen Koolhoven Tilburg.
Koolhoven Buiten Roosdom TijhuisRoosdom Tijhuis.
Provincie: Noord-Brabant Plaats: Tilburg Status: In voorbereiding Type: Nieuwbouw. Eind 2017 in verkoop: ruim 50 woningen. In het vierde kwartaal van 2017 verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met ruim 50 woningen in deelgebied Cluster 4 van plan Koolhoven Buiten te Tilburg.
Oude Leijoever, nieuwbouw in Koolhoven Buiten te Tilburg.
Scroll to top. Bel Kin Breda 076 5221221. Bel Kin Dongen 0162 726926. Bel Kin Gilze 0161 244844. Bel Kin Rijen 0161 244844. Bel Kin Tilburg 013 5339339. Totaal aanbod woningen. Projecten in voorbereiding. De voordelen van nieuwbouw. Open Huizen Route.
Koolhoven Buiten Nieuwbouw Tilburg.
Project Koolhoven Buiten. Start verkoop 2013. Aantal koopwoningen 550. Koopprijs 181.000, tot 352.500., Type woningen Vrijstaand, Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Penthouse, Vrije kavel, PatioBungalow, Maisonnette, Eengezins, Overig. Inhoud 439 tot 740 m 3. Parkeren Carport, Garage. Eigendom Volle eigendom. binnen 1 Km. Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation. Naar dit project. Puijacker 32 woni. Naar dit project. Naar dit project. Naar dit project. Nieuwbouw in Tilburg.
Nieuwbouw Tilburg Woningaanbod Buitenhof Oost Beter Wonen In.
Ten westen van Tilburg verrijst de nieuwbouwwijk Koolhoven-Buiten. Het landschap heeft hier een uitgesproken karakter met de Dongevallei en bosgebieden. Na het succes van deelgebied Buitenhof worden momenteel de voorbereingen getroffen voor deelgebied Buitenhof Oost. Bekijk de woningen Blijf op de hoogte.

Contacteer ons

-- tandartspraktijk tilburg tilburg
-- nieuwbouw koolhoven tilburg
-- nieuwbouw spoorzone tilburg
-- nieuwbouw in tilburg
-- huis kopen in tilburg
-- euroscoop tilburg tilburg
-- nieuwbouw piushaven tilburg
-- kin makelaars tilburg tilburg
-- huis te koop bredaseweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg contact