Zoeken naar nieuwbouw piushaven tilburg

nieuwbouw piushaven tilburg
Van Delft Groep, Nieuwbouw Residentie De Admiraal aan de Piushaven.
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden. Nieuwbouw Residentie De Admiraal aan de Piushaven. Van der Weegen Bouwmaatschappij. 100.000 / 250.000. Tussen de bestaande karakteristieke bouwwerken, verschijnt een schitterend eigentijds gebouw waarin een parkeerkelder, kinderdagverblijf, commerciële ruimtes kantoren met daarboven 21 luxe appartementen.
Lintje. Busremise weg voor stoer wijkje Pijlen. Piushaven Tilburg bd.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Vol
TILBURG Stoer, groen, stedelijk en duurzaam: die begrippen kenmerken een nieuwe wijk die de komende jaren stukje bij beetje gaat verrijzen op de zuidoever van de Piushaven in Tilburg. De naam: Fabriekswartier Piushaven. Stephan Jongerius 29-01-18, 1712: Laatste update: 1846: Bron: BD.
Veelgestelde vragen over de Piushaven: De Ferry, bouw Fabriekskwartier en nieuwe zaken Tilburg.com.
Natúúrlijk geven we jullie maar al te graag antwoord op alle vragen over Tilburg, maar waarom zouden we de meest gestelde vragen niet gewoon delen? Deze week: veelgestelde vragen over de Piushaven! Vorige week gaven we jullie op Instagram een update vanuit de Piushaven.
Een gloednieuwe woontoren in de Piushaven: zo zien de appartementen van De Koopvaardij eruit indebuurt Tilburg.
Lees hier meer over nieuwbouwproject De Koopvaardij.: Hé, een nieuwe woontoren in de Piushaven! We weten écht niet meer van ophouden in Tilburg! In de Piushaven wordt het volgende nieuwbouwproject. 7 x toffe nieuwbouwwoningen in Tilburg. Tilburg is maar druk in de weer met het bouwen van huizen.
Visie Piushaven deel 6: Spinaker en Fabriekskwartier worden nieuwe woonwijken Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Kempentoren in het Spoorpark. John la Haye: Het is heerlijk om te spelen met water! Woningmarkt: 42 nieuwbouwplannen voor in totaal 4195 koopwoningen. Discussie over winkelgebied in commissie Economie. Gepubliceerd op maandag 17 december 2018 maandag 17 december 2018 Auteur Paula Anguita Categorieën Bedrijven en ondernemers, Bouw en Vastgoed, Economie, Politiek, Wonen en wijken Tags Piushaven, visie. Tweet 0 Facebook 0. Vorige bericht: Restaurant Monarh scoort Michelin-ster voor Tilburg.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, Piushaven Tilburg Woonzorg Nederland.
Wooncomplex Piushaven, Hopliedenkade 1-241, 5017 EP Tilburg. Kale huurprijs: vanaf 53843, tot 67800, per maand. prijs per 1 juli 2019. Voorschot servicekosten: 5759, per maand. prijs per 1 juli 2019. Er zijn 6 typen woningen, 90 twee en 30 driekamerwoningen verdeeld over vier verdiepingen. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 73 m tot circa 76 m, inclusief balkon. De woningen hebben geen drempels en zijn rolstoelvriendelijk en zijn met een lift bereikbaar. in het souterrain bevinden zich nog extra bergingen behorende bij de woningen. Er zijn twee ontmoetingsruimten met dakterrassen waar u op een zonnige dag heerlijk kunt zitten. Inpandige fietsenstalling voor de bewoners. Inpandige parkeergarage in het souterain met parkeerplaatsen voor huurders met een eigen auto. Stadscentrum op 10 minuten loopafstand. gezellige omgeving rond de haven. U kunt voor meer informatie over Piushaven contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-921 00 91 of email piushaven@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van ons complex Piushaven.
De Koopvaardij Tilburg DR Architecten.
Seriematige woningbouw De Koopvaardij Tilburg. De Koopvaardij Tilburg. Over dit project. Op de hoek van de voormalige Harense Smit en de loodsen van Wilborts kraanverhuur, de overgang tussen de Piushaven en de Koopvaardijstraat, komt een hoogwaardig nieuwbouw appartementencomplex De Koopvaardij.
Wonen met het mooiste uitzicht van Tilburg?
Wil jij ook wonen op de meest verrassende plek van de Piushaven met prachtig uitzicht over Tilburg en omgeving? Neem contact op met De Bont Makelaardij. Kijk ook eens op www.piushaven.nl of kom langs en ervaar de bruisende Piushaven! Bekijk actuele beschikbaarheid.
Piushaven Parkeergarage Heuvelpoort.
De nieuwbouw past naadloos bij de panden van weleer, die hier en daar een facelift hebben gekregen. De nieuwe gezichten, zowel bewoners als ondernemers, brengen nieuwe energie. Water en wal. Wie de Piushaven bezoekt, waait al gauw met alle winden mee. Stap in een bootje en ontdek Tilburg vanaf het water.
Appartement piushaven Trovit.
Pal aan de Piushaven op één van Tilburgs meest gewilde plekjes in het centrum gelegen luxe afgewerkte en instapklaar 3-kamer appartement op de. Jaap.nl 30 dagen geleden. De Koopvaardij, Tilburg. Krantje, croissantje, strandje van koopsom 525.000. Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushaven.
NOG SLECHTS ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR! De Bont Makelaardij.
De fantastische ligging aan het water, het unieke uitzicht en de terrassen van de Piushaven op loopafstand, maken Aan de Waterkant tot een van de populairste nieuwe woonbuurten van Tilburg. Kijk voor alle informatie, plattegronden en nog vrije appartementen op de projectsite: AandeWaterkant.

Contacteer ons

-- tandartspraktijk tilburg tilburg
-- nieuwbouw koolhoven tilburg
-- nieuwbouw spoorzone tilburg
-- nieuwbouw in tilburg
-- huis kopen in tilburg
-- euroscoop tilburg tilburg
-- nieuwbouw piushaven tilburg
-- kin makelaars tilburg tilburg
-- huis te koop bredaseweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg contact