Zoeken naar nieuwbouw piushaven tilburg

nieuwbouw piushaven tilburg
Piushaven Parkeergarage Heuvelpoort.
De nieuwbouw past naadloos bij de panden van weleer, die hier en daar een facelift hebben gekregen. De nieuwe gezichten, zowel bewoners als ondernemers, brengen nieuwe energie. Water en wal. Wie de Piushaven bezoekt, waait al gauw met alle winden mee. Stap in een bootje en ontdek Tilburg vanaf het water.
Een gloednieuwe woontoren in de Piushaven: zo zien de appartementen van De Koopvaardij eruit indebuurt Tilburg.
Lees hier meer over nieuwbouwproject De Koopvaardij.: Hé, een nieuwe woontoren in de Piushaven! We weten écht niet meer van ophouden in Tilburg! In de Piushaven wordt het volgende nieuwbouwproject. 7 x toffe nieuwbouwwoningen in Tilburg. Tilburg is maar druk in de weer met het bouwen van huizen.
Visie Piushaven deel 6: Spinaker en Fabriekskwartier worden nieuwe woonwijken Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Kempentoren in het Spoorpark. John la Haye: Het is heerlijk om te spelen met water! Woningmarkt: 42 nieuwbouwplannen voor in totaal 4195 koopwoningen. Discussie over winkelgebied in commissie Economie. Gepubliceerd op maandag 17 december 2018 maandag 17 december 2018 Auteur Paula Anguita Categorieën Bedrijven en ondernemers, Bouw en Vastgoed, Economie, Politiek, Wonen en wijken Tags Piushaven, visie. Tweet 0 Facebook 0. Vorige bericht: Restaurant Monarh scoort Michelin-ster voor Tilburg.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, Piushaven Tilburg Woonzorg Nederland.
Wooncomplex Piushaven, Hopliedenkade 1-241, 5017 EP Tilburg. Kale huurprijs: vanaf 53843, tot 67800, per maand. prijs per 1 juli 2019. Voorschot servicekosten: 5759, per maand. prijs per 1 juli 2019. Er zijn 6 typen woningen, 90 twee en 30 driekamerwoningen verdeeld over vier verdiepingen. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 73 m tot circa 76 m, inclusief balkon. De woningen hebben geen drempels en zijn rolstoelvriendelijk en zijn met een lift bereikbaar. in het souterrain bevinden zich nog extra bergingen behorende bij de woningen. Er zijn twee ontmoetingsruimten met dakterrassen waar u op een zonnige dag heerlijk kunt zitten. Inpandige fietsenstalling voor de bewoners. Inpandige parkeergarage in het souterain met parkeerplaatsen voor huurders met een eigen auto. Stadscentrum op 10 minuten loopafstand. gezellige omgeving rond de haven. U kunt voor meer informatie over Piushaven contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-921 00 91 of email piushaven@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van ons complex Piushaven.
De Wever en Heijmans sluiten samenwerkingsovereenkomst voor ontwikkeling woningen Piushaven Tilburg.
Naar verwachting start de bouw van de zorgappartementen in Berkel-Enschot najaar 2020, waarna de nieuwbouw aan de Piushaven in Tilburg zal volgen. Deel dit nieuws. Reageer op dit Nieuws. Albatros 2.0: borrelen dineren bij Stadsbrouwerij 013. Bevrijdingsconcert 2020 in de Piushaven.
Wonen met het mooiste uitzicht van Tilburg?
Wil jij ook wonen op de meest verrassende plek van de Piushaven met prachtig uitzicht over Tilburg en omgeving? Neem contact op met De Bont Makelaardij. Kijk ook eens op www.piushaven.nl of kom langs en ervaar de bruisende Piushaven! Bekijk actuele beschikbaarheid.
Multifunctionele Solids Piushaven, Tilburg.
Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Het gebied wordt ontwikkeld van een voormalige industriële haven, tot een levendig centrumstedelijk woonmilieu aan het water. Naast de bouw van tweeduizend woningen met ruimte voor nieuwe bedrijvigheid komt er een nieuw winkelcentrum.
Appartement piushaven Trovit.
Pal aan de Piushaven op één van Tilburgs meest gewilde plekjes in het centrum gelegen luxe afgewerkte en instapklaar 3-kamer appartement op de. Jaap.nl 30 dagen geleden. De Koopvaardij, Tilburg. Krantje, croissantje, strandje van koopsom 525.000. Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushaven.
NOG SLECHTS ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR! De Bont Makelaardij.
De fantastische ligging aan het water, het unieke uitzicht en de terrassen van de Piushaven op loopafstand, maken Aan de Waterkant tot een van de populairste nieuwe woonbuurten van Tilburg. Kijk voor alle informatie, plattegronden en nog vrije appartementen op de projectsite: AandeWaterkant.
Nieuwbouw Piushaven.
NIEUWBOUWWONINGEN EN PLANNEN. Piushaven verbindt het centrum van Tilburg met het buitengebied Moerenburg. In deze gebiedsontwikkeling worden circa 1700 nieuwe woningen gebouwd, verdeeld over verschillende bouwprojecten. Vele bewoners hebben inmiddels hun nieuwe woning betrokken en er zijn al talrijke nieuwe ondernemers in het gebied gekomen.
Remmers Bouwgroep: Woontoren Aan de Waterkant.
De karakteristieke nieuwbouw en de perfecte ligging t.o.v. het centrum, voorzieningen en de uitvalswegen maken dit gebied binnen Tilburg een begrip. Onder het motto Piushaven, levend podium van Tilburg transformeert het gebied Piushaven van een voormalige industriele haven, naar een veelzijdig en levendig woonwerkgebied met als grote kracht het water.

Contacteer ons

-- tandartspraktijk tilburg tilburg
-- nieuwbouw koolhoven tilburg
-- nieuwbouw spoorzone tilburg
-- nieuwbouw in tilburg
-- huis kopen in tilburg
-- euroscoop tilburg tilburg
-- nieuwbouw piushaven tilburg
-- kin makelaars tilburg tilburg
-- huis te koop bredaseweg tilburg
-- wonenbreburg tilburg contact