Op zoek naar nieuwbouw rosmolen tilburg?

nieuwbouw rosmolen tilburg
Rosmolen TIWOS TIWOS.
De toekomstige bewoners denken in een bewonersgroep mee over hun woonomgeving en hun woningen. In het voorjaar van 2016 startte Tiwos met de nieuwbouw. Rosmolen wordt anders. Rosmolen wordt geen anonieme standaard nieuwbouwwijk. In het nieuwe Rosmolen kennen de buren elkaar en nemen met elkaar de verantwoordelijkheid om er een leuke buurt van te maken. Daarom wordt vanaf het begin gezocht naar mensen die hier ook zo over denken en die bereid zijn om mee te doen. Dat sluit goed aan bij de wens van de gemeente Tilburg om buurten van elkaar te laten verschillen zodat je kunt wonen naar je eigen smaak.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Woningcorporatie WonenBreburg en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben de koop en design-en-build-overeenkomst getekend voor de realisatie van in totaal 81 grondgebonden woningen in het herstructureringsproject Rosmolen fase 2 te Tilburg. Update start bouw. Zoals je ziet, liggen de eerste funderingen voor de nieuwe woningen! Ondanks de vele hoosbuien in mei en juni 2016, probeert Hurks zo goed en zo kwaad als het gaat toch door te werken. Het storten van beton gaat gewoon door, ook al moeten de mannen in de modder werken. Vanaf nu zul je zien dat het snel gaat, in juli 2016 worden de eerste binnenwanden geplaatst. De nieuwbouw en het groot onderhoud in Rosmolen krijgen langzaam maar zeker vorm.
Nieuwbouwproject Rosmolen Tilburg in Tilburg Rijwoning.
Rosmolen Tilburg, Tilburg. Nieuwbouw keuze: Home Koop Noord-Brabant Tilburg. Terug naar overzicht. In Rosmolen 2, gelegen ten noorden van de Jacob van Oudenhovenstraat, komen 24 ruime koopwoningen. De woningen zijn onderverdeeld in 6 verschillende types, waardoor er altijd een woning is die bij je past!
Start bouw Rosmolen 2 Tilburg Janssen de Jong Projectontwikkeling.
Meer informatie over Rosmolen De nieuwbouw van Rosmolen ligt tussen de Hoefstraat en de Ringbaan Oost. 5 minuten fietsen van het centrum van Tilburg en op korte afstand van de snelwegen. In Rosmolen komen in totaal 107 nieuwe sociale huurwoningen, 10 gerenoveerde woningen en 42 nieuwbouw koopwoningen in een ruime wijkopzet.
Ontdek wonen in Rosmolen! Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Rosmolen is van oudsher een gezellige buurt waar zowel jong als oud elkaar ontmoet. De komende tijd krijgt Rosmolen een enorme make-over. Vanaf april 2016 wordt hier, vlakbij het centrum van Tilburg, gebouwd aan een groene wijk waar woongemak voorop staat!
Bewonersgroep van Nieuwbouw Rosmolen Tilburg.
Maandag 11 mei 2015 locatie: Joannes van Oisterwijkstraat 35 in Tilburg tijd: 19.15 uur-21.00 uur. Bekijk hier de uitnodiging. Wat is er allemaal gebeurd tijdens bijeenkomst 6 van bewonersgroep 2? Veelgestelde vragen en antwoorden. Past Rosmolen bij jou? Hoekwoning met karakteristieke sierschoorsteen.
Kopen Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Met de auto ben je via de ringbanen zo op de snelwegen. In Rosmolen komen 107 nieuwe sociale huurwoningen, 10 gerenoveerde woningen en 42 nieuwbouw koopwoningen in een ruime wijkopzet met veel openbaar groen om te leven, ontspannen en elkaar te ontmoeten.
Nieuwbouwwoningen Rosmolen deze week in de verhuur Tilburg.com.
5041 AB Tilburg. Wonenbreburg zoekt allround communicatie stagiaire. Open huis bij de Mozartflat in Tilburg. Nieuwbouwwoningen Rosmolen deze week in de verhuur. Ontdek jouw woonwensen op Woonsalon 2016. Zevende editie Kinderbouwspeelplaats in de Piushaven. De verlaten wijk Rosmolen in Tilburg.

Contacteer ons

-- vrijstaand huis te koop tilburg
-- te koop huis tilburg
-- nieuwbouw studio tilburg
-- huis kopen tilburg reeshof
-- huis te koop in tilburg
-- de sleutelmaker tilburg tilburg
-- taxi tilburg tilburg