Op zoek naar nieuwbouw tilburg huur?

nieuwbouw tilburg huur
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
In Zuiderpark lééf jij. Alleen of met je partner, maar in elk geval met een grote schare vrienden, vriendinnen, buren, collegas en familie. Samen bepalen jullie wat er in Zuiderpark gebeurt. De eerste warme lentedag vier je met een picknick op het plein, in de zomer is het tijd voor de barbecue en later in het jaar knappert de vuurkorf. Groot genoeg voor een buurt., klein genoeg voor een gezellige buurt. Tilburg is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie. Het wegvallen van deze motor in de periode na de oorlog heeft verdere groei niet in de weg gestaan. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Zon kleine 20.000 inwoners wonen in Berkel-Enschot en Udenhout, de dorpen die sinds 1997 bij de gemeente horen. Het aantal inwoners zal de komende decennia nog behoorlijk doorgroeien. De beroemdste inwoner van de stad was Willem II. Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert. 28 januari 2016.
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
De woningen zijn eind 2016 opgeleverd. Meer informatie: www.ijzergieterijtilburg.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe wordt tot en met 2017 herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit wordt behouden en hersteld. Enkele delen van het complex worden gesloopt en maken plaats voor passende nieuwbouw en aantrekkelijk openbaar gebied.
Te huur nieuwbouw tilburg Trovit.
Vorige week 0. Soortgelijke zoekopdrachten Te" huur nieuwbouw tilburg: Te huur per direct tilburg appartement., Te huur 1 maand breda., Te huur roosendaal kamer., Te huur studio eindhoven eigen douche., Te huur internet centrum eindhoven., Te huur studio eindhoven leenderweg.
Nieuwbouw huren Tilburg.
Huis verhuren Oproepen Account. Nieuwbouw huren Tilburg. Onderstaand vindt u alle nieuwbouw huurwoningen te huur in Tilburg. Gratis de nieuwste woningen in je mailbox. Schrijf je in bij Huurwoningen en ontvang persoonlijke woning-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.
Project detail.
Missie en Visie. Werken bij TBV Wonen. Gebiedsontwikkelaar / adviseur MJOP. Ons rapportcijfer van de huurder/Visitatie. Bewonersblad en bestuursverslag. Mijn TBV Wonen. Mijn TBV wonen English. Ik ben huurder. Ik wil huren. Ik wil kopen. Over TBV Wonen. Ik wil huren. Ik wil huren /. Binnenkort te huur /. Op zoek naar een huurwoning. Binnenkort te huur. Clarissenhof: Centraal wonen in nieuwe woning. Vanaf begin 2018 zijn de sfeervolle woningen in het nieuwe Clarissenhof in Tilburg verhuurd.
Huren in nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Huren in Rosmolen. Rosmolen telt straks 113 nieuwe sociale huurwoningen en 10 gerenoveerde huurwoningen van Tiwos en WonenBreburg tussen de Hoefstraat en de Ringbaan Oost. Het is een buurt waar bewoners elkaar kennen en zich samen verantwoordelijk voelen voor de buurt. Ze hebben m namelijk zelf mee bedacht! De buurt is ruim opgezet met veel openbaar groen om te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Twee bewonersgroepen denken mee over het ontwerp en de inrichting van de wijk. Huurders denken mee in een bewonersgroep. De twee bewonersgroepen zijn gestart. Je kunt je hier niet meer voor aanmelden. De prijzen voor de sociale huurwoningen liggen tussen de 576 en 710 euro, afhankelijk van het formaat van de woning en eventuele extra energiezuinige maatregelen waardoor je bespaart op je energierekening. De nieuwbouw in Rosmolen gebeurt in twee fases.

Contacteer ons

-- wonenbreburg tilburg adres
-- contact wonenbreburg tilburg
-- piusplein tilburg nieuwbouw
-- huis te koop piushaven tilburg
-- huis te koop gilzerbaan tilburg
-- huis te koop koolhoven tilburg
-- huis te koop groenstraat tilburg
-- huis te koop oisterwijksebaan tilburg