Op zoek naar huis te koop koolhoven tilburg?

huis te koop koolhoven tilburg
Te koop huis in Koolhoven, Tilburg Trovit.
Te koop huis in Koolhoven, Tilburg. 1-6 van de 6 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email huis koolhoven. Bewaar deze zoekopdracht. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.
HOME Thuisinkoolhoven.
Vorig jaar was het te gek. Halloween 2019 in Koolhoven een groot succes. Koolhoven heeft groot spookhuis Halloween editie 2019 was dit jaar weer een groot succes. Op de avond zelf 2 november 2019 was er in Koolhoven tussen 1800: 2300: een. Koolhoven in het nieuws! Koolhoven Zingt de regenbuien de wijk uit in Tilburg 29 september 2019 TILBURG Van het opzwepende My little lady tot het melancholische Ik verscheurde je foto.
Huis te koop Valkenswaardstraat 50 in Tilburg voor 299.500 k.k.
De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 141 m en beschikt over 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers.; De woning is gebouwd In 2007 en ligt in de buurt Koolhoven Noord in Tilburg. 3 maanden Status. Verkocht onder voorbehoud Aanvaarding. Oppervlakte en inhoud. 141 m Perceeloppervlakte. 157 m Inhoud. Huis Soort woning.
Koolhovenlaan 53 in Tilburg 5036 TL: Woonhuis. Van Dal Makelaardij.
De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een fraaie slijtvaste linoleum vloer. Middels vaste trap op overloop te bereiken. Riante voorzolder/werkruimte met bergschotten onder de kapschuinte, Velux tuimelraam en aansluitmogelijkheid ten behoeve van de was en droogapparatuur. Grote 4e slaapkamer met lichtstraat, vide en open 2e badkamer met inloopdouche en wastafel met meubelombouw. Er bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een 5e slaapkamer middels dakkapel. Ook deze verdieping volledig afgewerkt met een linoleum vloer. Voortuin met bloemborder. Met houten schuttingdelen omsloten achtertuin voorzien van sierbestrating en groot formaat tegels, bloemborders en achterom via gemeenschappelijk poortje. Vrijstaand houten berging met elektra. moderne en populaire wijk Koolhoven.
Huis te koop Koolhovenlaan 85 in Tilburg voor 285.000 k.k.
De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 136 m en beschikt over 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers.; De woning is gebouwd In 2007 en ligt in de buurt Koolhoven Noord in Tilburg.; De woning beschikt onder andere over de volgende voorzieningen: Bad, Mechanische ventilatie, Luifels, Douche, Bergruimte, Toilet, Wasruimte. 1 maand Status. Verkocht onder voorbehoud Aanvaarding. Oppervlakte en inhoud. 136 m Perceeloppervlakte. 140 m Inhoud. Huis Soort woning.
Koolhoven in Tilburg nadert voltooiing Roosdom Tijhuis.
Er zijn speciale oversteekplaatsen voor de runderen gecreëerd. De fraaie hedendaagse architectuur binnen deelplan Natuurlijk Koolhoven is in nauw overleg tot stand gekomen tussen de interne architecten van Roosdom Tijhuis en de architecten andere ontwikkelaars in hetzelfde deelgebied. De eenheid in uitstraling en kwaliteit binnen het deelgebied werd besproken en getoetst door een speciaal kwaliteitsteam, alvorens het aan de welstand werd gepresenteerd. De woningen zijn als het ware te gast in de groene omgeving en reageren hier op met aardse tinten en natuurlijke materialen. Een te opvallende bebouwing was op deze plek niet gewenst. Volg voor meer informatie over het woningaanbod Nieuwbouw Tilburg op Facebook.
Vordenstraat 20 koopwoning in Tilburg, Noord-Brabant Huislijn.nl.
Blog Huis zelf verkopen Hypotheek. Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. terug naar zoeken. Koopwoning Noord-Brabant Tilburg Vordenstraat 20. Bekijk meer huizen in deze buurt. Bekijk meer huizen in deze buurt. Vordenstraat 20, 5036WK Tilburg. Kan ik dit huis betalen? Facebook Twitter LinkedIn. Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license. Maak nu een afspraak voor deze woning. Plan een bezichtiging. Deze schitterende onder architectuur gebouwde villa in de wijk Koolhoven is nu in de verkoop.
Koolhoven, Tilburg Weetmeer Buurtinformatie.
Koolhoven is een buurt in Tilburg. Er wonen 3.970 mensen, in 1.300 huishoudens. Er wonen in deze buurt vooral veel inwoners in de leeftijdgroep jonger dan 15 jaar en vooral gezinnen met kinderen. De afgelopen 6 maanden hebben hier in totaal 75 huizen te koop gestaan.
Huizen te koop in Koolhoven in Tilburg Koopwoningen Koolhoven in Tilburg JAAP.NL.
Koopwoningen in Koolhoven Tilburg. Pagina 1 van 1. Datum Oud naar nieuw. Datum Nieuw naar oud. Prijs Laag naar hoog. Prijs Hoog naar laag. Adres A naar Z. Adres Z naar A. Postcode Laag naar hoog. Postcode Hoog naar laag.
Deze nieuwbouwwoningen staan nu te koop in Tilburg indebuurt Tilburg.
Even slikken: zo lastig is het om een huis te kopen in Tilburg. Even slikken: zo lastig is het om een huis te kopen in Tilburg. 3 februari 2020. 11 x huizen te koop in Tilburg met meer dan vijf slaapkamers.
Koopwoningen in Koolhoven Tilburg, huizen te koop in koolhoven tilburg.
Met foto 0. Met het creren van dit huizen te koop in koolhoven tilburg alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Het ruime trappenhuis heeft een fraaie lichtinval door de karakteristieke ramen. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Natuurgebied De Donge is hersteld in zijn oorspronkelijke staat en hieruit is de Grote foto's. Rapporteren Bekijk huis.

Contacteer ons

-- wonenbreburg tilburg adres
-- contact wonenbreburg tilburg
-- piusplein tilburg nieuwbouw
-- huis te koop piushaven tilburg
-- huis te koop gilzerbaan tilburg
-- huis te koop koolhoven tilburg
-- huis te koop groenstraat tilburg
-- huis te koop oisterwijksebaan tilburg