Resultaten voor huis te koop piushaven tilburg

huis te koop piushaven tilburg
Lintje. De Mersjant: appartementen bij Piushaven Pijlen. Tilburg e.o. bd.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit.
Bedaux Stephan Jongerius. De Mersjant: appartementen bij Piushaven. TILBURG En weer staat een nieuw appartementenplan op stapel voor de omgeving van de Piushaven. De Mersjant, is de naam, afgeleid van de Koopvaardijstraat waar het moet verrijzen. Stephan Jongerius 05-12-18, 1900: Bron: BD.
TEKOOP Piushaven Tilburg Centrum. Makelaarskantoor Jurgens van Bemmelen Facebook.
Onlangs ontvingen wij deze positieve review van een tevreden klant, dankjewel! Wij vinden het super tof en relevant om te horen hoe jullie onze service ervaren, laat dus vooral een recensie achter! Makelaarskantoor Jurgens van Bemmelen. 24 januari om 0634.: De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Rijen, van de supermarkt én van het treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden! Makelaarskantoor Jurgens van Bemmelen. 23 januari om 0026.: Deze tussenwoning is gelegen aan een plantsoen met vrij uitzicht op een rustige locatie in een fijn stukje van! De fraai aangelegen tuin is op het oosten gelegen met ruime berging. Tevens heeft deze woning een t.o.v. diverse uitvalswegen en het recent vernieuwde winkelcentrum het Wagnerplein en nabij het groen achter nabijgelegen Peerke Donders! Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Makelaarskantoor Jurgens van Bemmelen. 16 april 2019. TEKOOP Piushaven Tilburg Centrum Luxe.
Verkocht: Sint Corneliusstraat 21, 5017 AZ Tilburg Via Paul Makelaardij.
INT CORNELIUSSTRAAT 9 TILBURG PIUSHAVEN. Wij Via Paul Makelaardij wonen zelf prive midden in de Piushaven en zijn ook met ons kantoor in de Piushaven gevestigd. De Piushaven zit ons dan ook in het bloed zeg maar! Hoe mooi is het dan om wederom een woning als deze in onze portefeuille te krijgen.
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, Piushaven Tilburg Woonzorg Nederland.
Wooncomplex Piushaven, Hopliedenkade 1-241, 5017 EP Tilburg. Kale huurprijs: vanaf 53843, tot 67800, per maand. prijs per 1 juli 2019. Voorschot servicekosten: 5759, per maand. prijs per 1 juli 2019. Er zijn 6 typen woningen, 90 twee en 30 driekamerwoningen verdeeld over vier verdiepingen. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 73 m tot circa 76 m, inclusief balkon. De woningen hebben geen drempels en zijn rolstoelvriendelijk en zijn met een lift bereikbaar. in het souterrain bevinden zich nog extra bergingen behorende bij de woningen. Er zijn twee ontmoetingsruimten met dakterrassen waar u op een zonnige dag heerlijk kunt zitten. Inpandige fietsenstalling voor de bewoners. Inpandige parkeergarage in het souterain met parkeerplaatsen voor huurders met een eigen auto. Stadscentrum op 10 minuten loopafstand. gezellige omgeving rond de haven. U kunt voor meer informatie over Piushaven contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-921 00 91 of email piushaven@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van ons complex Piushaven.
Tivoli Woningmakelaars Tivoli Woningmakelaars.
Woningen waarin geleefd mag worden, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Of je nu stoer, uitgesproken of ingetogen wilt wonen: je krijgt alle opties om er jouw huis van te maken. De Piushaven, een voormalig industrieel havengebied, wordt steeds verder ontwikkeld tot een levendig woongebied dat aansluit op het stadscentrum van Tilburg.
Nieuwbouw Piushaven.
Daarnaast zijn diverse commerciële ruimten verhuurd, WonenBreburg biedt de appartementen en woningen na huuropzegging te koop aan. Meer informatie over de commerciële ruimten: Van der Weegen 013-5352135. Meer informatie over de woningen: WonenBreburg Makelaars via 013-583 35 40. De Admiraal is gereed en bewoond. Hier zijn 21 appartementen gebouwd, een kinderdagverblijf en kantoren van Kinderstad. Onder de appartementen zijn commerciële ruimtes. Hier zit het informatiecentrum Piushaven en in het voormalige pakhuis zit horeca. Het plan Stadskade is gereed en bewoond. Hier zijn 49 woningen gerealiseerd; zowel appartementen als grondgebonden gezinswoningen. Meer informatie: Facebook. Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling, www.bpd.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe is herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit is behouden en hersteld. Er zijn veel verschillende winkels in de woninginrichting en vrije tijd en ook supermarkten. De ontwikkelaar is Rialto Vastgoedontwikkeling uit s-Hertogenbosch. De AaBe fabriek heeft in totaal 27.000 m2 winkelruimte en 750 gratis parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.aabefabriek.nl. Het Gezondheidscentrum is gevestigd in het centrum van Tilburg op steenworp afstand van de haven.
Visie Piushaven deel 6: Spinaker en Fabriekskwartier worden nieuwe woonwijken Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Kempentoren in het Spoorpark. John la Haye: Het is heerlijk om te spelen met water! Woningmarkt: 42 nieuwbouwplannen voor in totaal 4195 koopwoningen. Discussie over winkelgebied in commissie Economie. Gepubliceerd op maandag 17 december 2018 maandag 17 december 2018 Auteur Paula Anguita Categorieën Bedrijven en ondernemers, Bouw en Vastgoed, Economie, Politiek, Wonen en wijken Tags Piushaven, visie. Tweet 0 Facebook 0. Vorige bericht: Restaurant Monarh scoort Michelin-ster voor Tilburg.
Koopwoningen in Tilburg Vind jouw koopwoning op Pararius.
Ben je specifiek op zoek naar een huis of appartement, dan filter je de zoekresultaten eenvoudig per woningtype. Tilburg is de zesde stad van Nederland en is als een van de grootste steden van Noord-Brabant met name onder jongeren en studenten populair. Dat komt door de Tilburg University, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool, waar jaarlijks duizenden studenten studeren. Jongeren en studenten vormen gezamenlijk zo'n' 9 procent van het totaal aantal inwoners van ruim 215.000. Jongeren tussen de 20 en de 24 jaar zijn daarmee de grootste groep inwoners van Tilburg. Woningaanbod in Tilburg. Veel jongeren die in Tilburg hebben gestudeerd, gaan er na hun studie op zoek naar een woning. Hoewel de vraag en het aanbod naar woningen in Tilburg redelijk goed op elkaar aansluiten, groeit de vraag naar woningen te koop in Tilburg flink.
Koopwoningen Piushaven Tilburg HuizenZoeker.
Te koop: Lourdesplein 5, Tilburg Hendriks Makelaardij.
Zoeken op woonstijl. Hulp bij de koop van een huis. Onze unieke woningpresentatie. Wat kan ik maximaal lenen? Meer over ons. Our real estate agencies. Buying a house. Selling a house. Persoonlijk advies Contact. Wonen bij de Piushaven! Naar eigen smaak af te werken. Nabij centrum uitvalswegen. Lourdesplein 5, Tilburg 225.000, k.k.
Lintje. Heijmans/De Wever: 65 miljoen in wonen Pijlen. Koningsoord en Piushaven Tilburg ed.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pl
Met het project beoogt de beursgenoteerde ontwikkelaar bij te dragen aan een gezonde woon en leefomgeving voor deze doelgroepen. Er wordt onder meer ingezet op het inrichten van binnen en buitenruimtes voor gezamenlijk gebruik, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. In Berkel-Enschot wordt een nieuw appartementencomplex met 52 woningen voor intramurale zorg gerealiseerd; direct gelegen aan het nieuwe dorpshart Koningsoord. Bij de Piushaven in Tilburg komen zestig zorgappartementen, daarnaast worden nog eens zo'n' tachtig koop en huurappartementen en dertig grondgebonden woningen gebouwd.

Contacteer ons

-- wonenbreburg tilburg adres
-- contact wonenbreburg tilburg
-- piusplein tilburg nieuwbouw
-- huis te koop piushaven tilburg
-- huis te koop gilzerbaan tilburg
-- huis te koop koolhoven tilburg
-- huis te koop groenstraat tilburg
-- huis te koop oisterwijksebaan tilburg