Zoeken naar nieuwbouw tilburg

nieuwbouw tilburg
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Stadskade daar wil jij toch ook wonen? Met groen en water om je heen. Stadskade is een nieuwbouwproject in het populaire gebied Piushaven in Tilburg. Door het groen en het water ontstaat een unieke woonplek midden in de stad. De wijk is goed bereikbaar en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen vanwege de goede voorzieningen in de omgeving. In Stadskade komen 40 nieuwbouwwoningen. Het aanbod bestaat uit 21 hoek en rijwoningen 11 appartementen 4 mooie 2 onder 1 kapwoningen en 4 stadsvilla's. Benieuwd naar de planning? Op de hoogte blijven van Stadskade? Abonneer je op de nieuwsbrief. Abonneren Abonneren op de nieuwsbrief. Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Bel ons op 088 71 22 897.
Nieuwbouw Tilburg Bekijk nieuwbouw in Tilburg en omgeving Van Wanrooij Van Wanrooij.
Ben je op zoek naar nieuwbouw in de regio Tilburg? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Tilburg en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse. In Tilburg zelf of in één van de aangrenzende dorpen is het heerlijk wonen. Gezamenlijk bieden ze alles wat je je in je omgeving kunt wensen. Levendigheid en vermaak maar ook de allermooiste natuurgebieden.
Nieuwbouw Tilburg Nieuwbouwprojecten in Tilburg funda.
Verwijder Sinds 5 dagen. Sinds 10 dagen 0 Resultaten. Verwijder Sinds 10 dagen. Sinds 30 dagen 1 Resultaten. Verwijder Sinds 30 dagen. Makelaar in de buurt. Nieuwbouwprojecten te huur in Tilburg. Nieuwbouwprojecten te koop in Tilburg. English Funda in English Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis? Funda Over funda Vacatures Adverteren. 20002017 Funda Real Estate B.V. funda is powered by NVM. 20002017 funda Powered by NVM.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Jouw buurt bouw je samen met je nieuwe buren. Denk mee over de nieuwbouw Rosmolen in Tilburg! Start bouw Rosmolen 2 in zicht nog slechts enkele woningen beschikbaar! Ruim 70% van de woningen in Rosmolen 2 is verkocht en dat betekent dat we de start bouw kunnen afkondigen! In april van dit jaar gaan we beginnen met de realisatie van de woningen ten noorden van de Jacob van Oudenhovenstraat. Aan de andere zijde van de straat wordt de eerste fase van Rosmolen binnenkort opgeleverd. De woningen zien er prachtig uit en de wijk krijgt al echt vorm.
Overzicht nieuwbouwprojecten regio Tilburg Beter Wonen In.
Prijs vanaf: 192.500., Meer over dit project. Tilburg Buitenhof Oost. 100% Verkocht 122 woningen. Prijs vanaf: 224.000., Meer over dit project. Tilburg stond van oudsher bekend om de textielindustrie. Koning Willem II liet hier een paleis bouwen, omdat hij zich frank en vrij voelde in Tilburg. Die gemoedelijke mentaliteit is de stad niet verloren. In het centrum van Tilburg bevinden zich naast alle bekende winkels ook allerlei aparte winkeltjes, zoals diverse vintage kledingwinkels. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals de Tilburgse Kermis met Roze Maandag, maar ook Festival Mundial, een multicultureel muziekfestival. De regio Midden-Brabant is misschien het meest bekend om de Efteling en de Loonse en Drunense duinen. Het Nationaal Park organiseert jaarlijks diverse activiteiten, zoals spannende speurtochten voor kinderen en adembenemende nachtwandelingen tijdens de nacht van de nacht voor jong en oud. Naar alle nieuwbouwprojecten. Tilburg heeft een heel aantal bekende muziekbands voortgebracht, zoals Guus Meeuwis Vagant, Krezip, Destine en VOF de kunst van Dikkertje Dap! Er is een speciale Tiburgers-be-like facebook pagina. En nog veel meer. Hou me op de hoogte van ontwikkelingen in regio Tilburg. Schrijf je in en ontvang vrijblijvend informatie over nieuwbouw in Tilburg en omgeving.
Nieuwbouw in Tilburg Wonen op locatie Willem II-kazerne.
In de nieuwe woonbuurt op de locatie van de Willem II-kazerne wordt het rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij! Tilburg de zesde stad van Nederland. Tilburg is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie.
Nieuwbouw zoeken in tilburg? Overzicht van alle Nieuwbouwwoningen.
Nieuwbouw locatie Home Noord-Brabant Tilburg. Richting Naar boven A-Z. Resultaten per pagina 5. Petit Paris Tilburg Vergelijk Hypotheekrente Klik hier. Vergelijk Hypotheekrente Klik hier.
Volop nieuwbouw aanbod op de woonbeurs Woonsalon Tilburgse Koerier.
Tilburg in Bedrijf. Tilburg in Beeld. Volop nieuwbouw aanbod op de woonbeurs Woonsalon. 8-10-2019 om 0939: Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier. TILBURG Op zaterdag 26 oktober opent de Woonsalon, dé woonbeurs in de regio Tilburg, weer haar deuren.
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
De inschrijfperiode voor de tweede fase van Zuiderpark is gesloten. Zuiderpark is een nieuwe woonwijk in Tilburg waar mensen léven. Want hard werken is hard genieten. Zuiderpark bestaat uit vier groene pleinen waar in totaal 200 nieuwbouwwoningen rondom worden gebouwd. Groot genoeg voor een buurt klein genoeg voor een gezéllige buurt. Het realiseren van de woningen gebeurt in vier fases. De pleinen vormen het uitgangspunt voor het bouwen van de aangrenzende huizen. Zo blijft het overzichtelijk en heb je als eerste bewoners gelijk een fijne omgeving. Zuiderpark voegt een thuis toe aan een dynamisch leven.
Nieuwbouw Buitenhof Oost Tilburg Buitenhof Oost. bus. auto. fiets.
Maar je kunt nog altijd via het Blijf-op-de-hoogte-formulier aangeven interesse te hebben in een woning van Buitenhof Oost. Woonoppervlakte 147 m 2 tot 162 m 2. Woonoppervlakte 117 m 2 tot 202 m 2. Woonoppervlakte 112 m 2 tot 181 m 2. Bekijk alle woningtypes. Over het nieuwbouwproject. De Donge in Koolhoven-Buiten wordt ontwikkeld als natuurlijke beek. Het gehele gebied wordt ingericht als één groot natuurgebied, als beekdal waarin gewoond kan worden. In Koolhoven-Buiten wordt het wonen omspoeld door de natuur en op iedere plek bestaat er vanuit de woning contact met het landschap. Op deze prachtige locatie ontwikkelt VOF Koolhoven op dit moment Buitenhof Oost. Meer over het project. Een impressie van nieuwbouw Buitenhof Oost. Kerstsluiting KlokGroep 2019. Wil je actuele updates ontvangen? Blijf op de hoogte. Heb je vragen over dit project? Neem vrijblijvend contact op. Stel een vraag. Hart van Brabant Makelaardij. 31 13 583 5000 31 13 583 5000. Van de Water Makelaardij.
TilburgWoont.
De nieuwbouw aan het Pater van den Elsenplein heeft het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is officieel gevierd in het bijzijn van de huurders van de appartementen en de commerciële ruimte, wethouder Berend de Vries, woningcorporatie Tiwos en natuurlijk de bouwers van dit mooie project. Het nieuwbouwproject, waar ook de Jumbo gehuisvest gaat worden, is een project van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, en bestaat uit 30 sociale huurappartementen op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte. 16 appartementen zijn met voorrang verhuurd aan wijkbewoners. De oplevering van de appartementen staat gepland medio april van dit jaar, de oplevering van de commerciële ruimte staat gepland medio mei 2020. Op 9 mei 2019 is officieel gestart met de bouw van de 30 sociale huurappartementen en de commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg.

Contacteer ons

-- tilburg huis kopen
-- kopen tilburg
-- koop huis tilburg
-- koopwoningen tilburg centrum
-- huis kopen tilburg centrum
-- rosmolen
-- starterswoning tilburg
-- nieuwbouw huren tilburg
-- nieuwbouw huren
-- nieuwbouw tilburg noord
-- nieuwbouw tilburg 2016