Resultaten voor nieuwbouw tilburg 2016

nieuwbouw tilburg 2016
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
Tilburg is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie. Het wegvallen van deze motor in de periode na de oorlog heeft verdere groei niet in de weg gestaan. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Zon kleine 20.000 inwoners wonen in Berkel-Enschot en Udenhout, de dorpen die sinds 1997 bij de gemeente horen. Het aantal inwoners zal de komende decennia nog behoorlijk doorgroeien. De beroemdste inwoner van de stad was Willem II. Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert. 28 januari 2016.
Rhenus gaat groots bouwen in Tilburg Logistiek.
veiligheid in magazijnen. 30 sep 2016 nieuws. Rhenus gaat groots bouwen in Tilburg. In een sneltreinvaart bouwt logistiek dienstverlener Rhenus Contract Logistics nieuwe panden. Het nieuwste plan komt langs de A58 in Tilburg met een opvallend uiterlijk en de hoogste duurzaamheidscertificering.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Woningcorporatie WonenBreburg en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben de koop en design-en-build-overeenkomst getekend voor de realisatie van in totaal 81 grondgebonden woningen in het herstructureringsproject Rosmolen fase 2 te Tilburg. Update start bouw. Zoals je ziet, liggen de eerste funderingen voor de nieuwe woningen! Ondanks de vele hoosbuien in mei en juni 2016, probeert Hurks zo goed en zo kwaad als het gaat toch door te werken. Het storten van beton gaat gewoon door, ook al moeten de mannen in de modder werken. Vanaf nu zul je zien dat het snel gaat, in juli 2016 worden de eerste binnenwanden geplaatst. De nieuwbouw en het groot onderhoud in Rosmolen krijgen langzaam maar zeker vorm.
TilburgWoont.
De nieuwbouw aan het Pater van den Elsenplein heeft het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is officieel gevierd in het bijzijn van de huurders van de appartementen en de commerciële ruimte, wethouder Berend de Vries, woningcorporatie Tiwos en natuurlijk de bouwers van dit mooie project. Het nieuwbouwproject, waar ook de Jumbo gehuisvest gaat worden, is een project van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, en bestaat uit 30 sociale huurappartementen op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte. 16 appartementen zijn met voorrang verhuurd aan wijkbewoners. De oplevering van de appartementen staat gepland medio april van dit jaar, de oplevering van de commerciële ruimte staat gepland medio mei 2020. Op 9 mei 2019 is officieel gestart met de bouw van de 30 sociale huurappartementen en de commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg.
Nieuws Aan de Waterkant in Nieuw Jeruzalem Tilburg.
is het de landelijke Dag van de Bouw en ook Alphons Coolen opent de deuren. Van 10.00 16.00 uur kun je een kijkje komen nemen op de bouwplaats van Aan de Waterkant aan de Twentestraat in Tilburg. Het dagprogramma zit boordevol informatie en activiteiten: Bezichtiging vanaf het water, lezingen, presentaties. Nieuwe woontoren Aan de Waterkant krijgt gezicht. Op maandag 23 mei 2016 heeft tekenaar Jan Metz aan de hand van schetsontwerpen verbeeldende tekeningen gemaakt.
Nieuwbouw Buitenhof Oost Tilburg Buitenhof Oost. bus. auto. fiets.
Maar je kunt nog altijd via het Blijf-op-de-hoogte-formulier aangeven interesse te hebben in een woning van Buitenhof Oost. Woonoppervlakte 147 m 2 tot 162 m 2. Woonoppervlakte 117 m 2 tot 202 m 2. Woonoppervlakte 112 m 2 tot 181 m 2. Bekijk alle woningtypes. Over het nieuwbouwproject. De Donge in Koolhoven-Buiten wordt ontwikkeld als natuurlijke beek. Het gehele gebied wordt ingericht als één groot natuurgebied, als beekdal waarin gewoond kan worden. In Koolhoven-Buiten wordt het wonen omspoeld door de natuur en op iedere plek bestaat er vanuit de woning contact met het landschap. Op deze prachtige locatie ontwikkelt VOF Koolhoven op dit moment Buitenhof Oost. Meer over het project. Een impressie van nieuwbouw Buitenhof Oost. Kerstsluiting KlokGroep 2019. Wil je actuele updates ontvangen? Blijf op de hoogte. Heb je vragen over dit project? Neem vrijblijvend contact op. Stel een vraag. Hart van Brabant Makelaardij. 31 13 583 5000 31 13 583 5000. Van de Water Makelaardij.
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
De woningen zijn eind 2016 opgeleverd. Meer informatie: www.ijzergieterijtilburg.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe wordt tot en met 2017 herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit wordt behouden en hersteld. Enkele delen van het complex worden gesloopt en maken plaats voor passende nieuwbouw en aantrekkelijk openbaar gebied.

Contacteer ons

-- tilburg huis kopen
-- kopen tilburg
-- koop huis tilburg
-- koopwoningen tilburg centrum
-- huis kopen tilburg centrum
-- rosmolen
-- starterswoning tilburg
-- nieuwbouw huren tilburg
-- nieuwbouw huren
-- nieuwbouw tilburg noord
-- nieuwbouw tilburg 2016