Zoeken naar nieuwbouw tilburg noord

nieuwbouw tilburg noord
De Noorderstreek.
Naber Makelaars Spoorlaan 400 5038 CG Tilburg T 013 5 400 700 nieuwbouw@naber-makelaars.nl. Transparant Makelaars Hogeschoollaan 231 5037 GC Tilburg T 013-4676107 nieuwbouw@tm-makelaars.nl. Van De Ven Bouw en Ontwikkeling. Copyright 2016 Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg All rights reserved.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
De nieuwbouw in Rosmolen gebeurt in twee fases. Tiwos start met de eerste fase. Het ontwerp van deze woningen is gereed. De bewonersgroep van Tiwos maakte deze zomervakantie haar keuze voor een woning. Begin 2016 start de nieuwbouw. Er komen 56 nieuwe sociale huurwoningen, 10 woningen worden gerenoveerd en er komen 21 koopwoningen. WonenBreburg start begin 2015 met de bewonersgroep voor de tweede fase. Zij gaat bouwen aan 57 huurwoningen en 24 koopwoningen. Hoekwoning met karakteristieke sierschoorsteen.
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Bedankt voor je aanmelding. Vanaf nu blijf je via nieuwsbrieven op de hoogte van Stadskade in Tilburg. Wil je je inschrijven op een van de woningtypes, schrijf je dan ook in op een van de types bij het woningaanbod. Neem contact op.
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert. 28 januari 2016. Na maanden van plannen maken is het zover, Het team van zuiderpark was benieuwd naar jouw mening! Start Verkoop fase 1. 20 juli 2016.
Woningen Wagnerplein nieuwbouw Tilburg.
Kijk ook eens naar. Op de hoogte blijven van Wagnerplein? Abonneer je op de nieuwsbrief. Inschrijven Inschrijven voor nieuwsbrief. Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Bel ons op 088 71 22 975. Nieuwbouw in Wagnerplein, iets voor jou?
Nieuwbouw Wagnerplein Tilburg.
Het nieuwe Wagnerplein en de omgeving rond het plein worden het aansprekende en complete hart van Tilburg Noord: de huiskamer van de wijk. Er komt een nieuw Wagnerplein. Het vernieuwde winkelcentrum is straks het kloppend hart van Tilburg Noord. De nieuwe opzet.
Nieuwbouw Stellaertshoeve Wagnerplein Tilburg.
Inschrijven Inschrijven voor nieuwsbrief. Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Bel ons op 088 71 22 975. Nieuwbouw in Wagnerplein, iets voor jou? Laat een bericht achter. Abonneer je op de nieuwsbrief van Wagnerplein. Leave this empty.:

Contacteer ons

-- tilburg huis kopen
-- kopen tilburg
-- koop huis tilburg
-- koopwoningen tilburg centrum
-- huis kopen tilburg centrum
-- rosmolen
-- starterswoning tilburg
-- nieuwbouw huren tilburg
-- nieuwbouw huren
-- nieuwbouw tilburg noord
-- nieuwbouw tilburg 2016