Op zoek naar rosmolen?

rosmolen
De Rosmolen, Geysteren Een molen uit de Nederlandse Molendatabase.
De Rosmolen is, al doet de naam anders vermoeden, geen rosmolen en dat ook nooit geweest. Het gebied waar de watermolen staat werd vroeger Aan" de Rosmolen" genoemd, aangezien zich in de nabijheid een boerderij bevond die inderdaad een rosmolen bezat.
Rosmolen 8 definities Encyclo.
Een rosmolen is een molen waarbij de aandrijvingkracht wordt geleverd door een paard ros of een ezel. In het verleden waren er boerderijen die zelf een rosmolen hadden maar meestal stond er in een dorp een grotere rosmolen, vaak aangedreven door twee paarden.
Rosmolen Wikipedia.
Rosmolen ingericht als dorsmachine. Een rosmolen is een molen waarbij de aandrijvingkracht wordt geleverd door een paard ros of een ezel. In het verleden waren er boerderijen die zelf een rosmolen hadden maar meestal stond er in een dorp een grotere rosmolen, vaak aangedreven door twee paarden.
Rosmolen.
een kleine dorsmachine, een karn of een hakselmachine, middels een verticaal draaiende as. Meestal is de rosmolen van een meervoudige tandwieloverbrenging voorzien, zodat een dorsmachine kan worden aangedreven. Meer algemeen wordt het begrip gebruikt voor molens die worden aangedreven door middel van paardenkracht.
Modern begeleid wonen Rosmolen de Zicht.
Werken bij Prisma. Rosmolen de Zicht in Berkel Enschot Woonlocatie. Rosmolen de Zicht Berkel Enschot. Een eigen appartement en gezellig dakterras. Rosmolen de Zicht heeft moderne appartementen voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Je woont er in een rustige buurt en kunt met de fiets naar het winkelcentrum.
Uit Home eten Restaurant in De Willemstad Rosmolen Restaurant Willemstad. de Rosmolen.
Met onze uitgebreide menukaart voor zowel de vis als vleesliefhebber is er voor iedereen genoeg om uit te kiezen. Voor zowel de lunch, diner als voor een heerlijke High Tea of High Wine kunt u bij Restaurant de Rosmolen terecht.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Werken in fases. De nieuwbouw in Rosmolen gebeurt in twee fases. Tiwos start met de eerste fase. Het ontwerp van deze woningen is gereed. De bewonersgroep van Tiwos maakte deze zomervakantie haar keuze voor een woning. Begin 2016 start de nieuwbouw.
Home Kbs De Rosmolen.
Leerreisgesprekken op de Rosmolen. De Rosmolen is actief bezig met het vergroten van de samenwerking tussen ouders-kind-school. Dit schooljaar willen wij daarom een start gaan maken met het voeren van leerreisgesprekken, volgens de dynamische driehoek ouder-kind-school. De beste basis voor ambities.
Welkom Beneden-Leeuwen MFA de Rosmolen.
Als beheerder en horeca-exploitant voor MFA De Rosmolen exploiteren zij de horeca onder de naam; Brasserie de Rosmolen, dit is met volledige vergunningen voor hen een hoofdtaak. Daarnaast zijn zij belast met toezicht op het gebruik van de verschillende ruimtes, de schoonmaak, het dagelijks onderhoud en de reserveringen.

Contacteer ons

-- tilburg huis kopen
-- kopen tilburg
-- koop huis tilburg
-- koopwoningen tilburg centrum
-- huis kopen tilburg centrum
-- rosmolen
-- starterswoning tilburg
-- nieuwbouw huren tilburg
-- nieuwbouw huren
-- nieuwbouw tilburg noord
-- nieuwbouw tilburg 2016