Op zoek naar nieuwbouw appartementen piushaven tilburg?

nieuwbouw appartementen piushaven tilburg
Appartement Appartement te te koop koop Tilburg Tilburg Centrum Centrum en en appartementen appartementen Tilburg Tilburg Centrum Centrum te te koop. koop.
Oppervlakte 80 m 2.500/m. Geplaatst: 2 weeken en 4 dagen geleden. 5038 WS Tilburg PIUSSTRAAT 26F TE TILBURGIn het centrum van Tilburg, nabij de Piushaven gelegen bijzonder sfeervol tweekamer appartement op de 1ste verdieping, waarbij de aanwezige karakteristieke elementen het.
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
Stedenbouwkundige visie Piushaven. A an de Waterkant. Aan de Waterkant wordt gerealiseerd in het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem. Een ideale plek in Tilburg: slechts 5 minuten fietsen van het centrum en met de bus ben je binnen 5 minuten op het Centraal Station en aan de andere kant kijk je uit op Landschapspark Moerenburg. De circa 300 woningen in Aan de Waterkant worden in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling in meerdere blokken ontwikkeld en gerealiseerd. Blok A, B, C en E zijn inmiddels opgeleverd. De bouw van Blokken D, F en G zijn in volle gang. De verkoop van de appartementen in Blok D foto is gestart.
IJzergieterij www.ijzergieterijtilburg.nl.
De Piushaven ligt op korte afstand van het centrum van Tilburg en groeit gestaag uit tot een gekende en gewilde centrum locatie om te wonen, werken en recreëren. De IJzergieterij vormt een toevoeging aan de diversiteit in de Piushaven voor mensen die er creatief willen wonen en werken.
Multifunctionele Solids Piushaven, Tilburg.
Tobias Bader, Marc Reniers, Machiel Spaan. 100 appartementen in verschillende grootten 55-160 m2 en variërend van middeldure koop tot vrije sector, 500 m2 commerciële ruimte, parkeergarage. Rabo Bouwfonds Zuid. Programmatisch onderzoek, Schetsontwerp 2011. Buurt, Ensemble, Gebouw. Gerelateerd nieuws Download Projectdocumentatie Piushaven, Tilburg pdf.
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Wat is jouw droomwoning? Houd mij op de hoogte. Wijken in voorbereiding. Bekijk het woningaanbod. Wonen in Stadskade. Na het werk even bijpraten op het terras met een drankje aan het water. In de zomer naar het stadsstrand dat om de hoek ligt. En in de ochtend even snel op de hoek een vers brood halen bij de bakker. Stadskade: daar wil jij toch ook wonen? Met groen en water om je heen. Stadskade is een nieuwbouwproject in het populaire gebied Piushaven in Tilburg.
Woning in Zicht Huurwoningen in Tilburg.
Woonlasten in zicht. home Huur en koop Nieuwbouw. 30 sociale huurappartementen. Woongeluk in hartje Tilburg. Wonen op een rustige locatie maar toch in hartje Tilburg in een prachtig, ruim appartement? Fortuna ligt vlak bij de Piushaven en het centrum met alle voorzieningen in de buurt. Dit is het laatste deel van het plan Woonpark Phoenix in Tilburg. Vlak bij de Piushaven en Centrum Tilburg bouwt WonenBreburg 30 sociale huurappartementen. Fortuna, een gebouw met industrieel karakter, ligt op een rustige locatie maar vlakbij alle voorzieningen en uitvalswegen. Er zijn 26 ondergrondse autoparkeerplaatsen, 4 ondergrondse motorparkeerplaatsen en 4 parkeerplaatsen op het maaiveld beschikbaar. Het gebouw beschikt over een lift. De oplevering van Fortuna is gepland voor eind juni 2013. Vind uw woongeluk in Fortuna. De heerlijk ruime driekamerappartementen hebben een gebruiksoppervlakte variërend van 86 m tot 102 m. De appartementen op de begane grond hebben een tuintje en individuele bergingen.
Lourdeskade Tilburg.
In het centrum van Tilburg komt een woonwijk middenin het groen, aan de Piushaven. Een wijk waar genoeg te doen is, maar waar je ook thuis kunt komen in een oase van rust en natuur. De Tilburgse Piushaven is volop in ontwikkeling. Het voormalige industriegebied transformeert langzaam maar zeker in een heerlijke plek om naar hartenlust te leven. De komende jaren worden er in totaal circa 1500 nieuwe woningen gebouwd. In Lourdeskade worden 77 huurwoningen aangeboden, waarvan de bouwstijl herinnert aan het industriële verleden van het gebied. Bekijk de inspiratieplattegronden en schrijf je in op de woning die bij jou past! OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS RONDOM LOURDESKADE? Facebook Nieuwsoverzicht Inschrijven. Lourdeskade is een project van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv. Verhuur van de appartementen verloopt via het inschrijfformulier.
Aan de Waterkant aan de Piushaven Aan de Waterkant in Nieuw Jeruzalem Tilburg.
Voordelen van Nieuwbouw. Aan de Waterkant aan de Piushaven. Welkom Aan De Waterkant! Ideale ligging in Tilburg. Aan de Waterkant wordt gerealiseerd in het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem. Een ideale plek in Tilburg: slechts 5 minuten fietsen van het centrum en met de bus ben je binnen 5 minuten op het Centraal Station. Klik op de plattegrond linksonder en overtuig jezelf. Toekomstige koopwoningen Triborgh. Met het slopen van lege bedrijfsgebouwen is ruimte ontstaan voor nieuwe gezinswoningen en appartementen.

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg zuid
-- huis te koop tilburg reeshof
-- funda nieuwbouw tilburg
-- nieuwbouw appartementen piushaven tilburg
-- nieuwbouw tilburg piushaven
-- nieuwbouw tilburg west
-- fysiotherapie tilburg reeshof tilburg