Resultaten voor nieuwbouw tilburg piushaven

nieuwbouw tilburg piushaven
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
Meer informatie: Facebook. Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling, www.bpd.nl. Gelegen aan het Lourdesplein en de Piushaven/Havendijk, worden in dit fraaie pand beeldbepalend maar geen monument 18 grondgebonden Havenlofts en 2 commerciële ruimtes ontwikkeld. Alle woningen zijn verkocht. De woningen zijn eind 2016 opgeleverd. Meer informatie: www.ijzergieterijtilburg.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe wordt tot en met 2017 herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit wordt behouden en hersteld. Enkele delen van het complex worden gesloopt en maken plaats voor passende nieuwbouw en aantrekkelijk openbaar gebied.
De Koopvaardij Home.
De Koopvaardij aan het populaire Piushavengebied biedt mooie ruim opgezette appartementen. Naast een prachtige nieuwe woning, bezitten alle bewoners een eigen parkeerplaats en buitenberging. Daarbij is de openbare binnentuin een fijne plek om te ontspannen. Wij helpen u graag. Wilt u meer informatie over de woningen van De Koopvaardij? Neem direct contact op met één van onze medewerkers door uw gegevens door te geven via onderstaand formulier. Of neem direct contact met ons op via 013-5423045 of stuur een mail naar info@de-koopvaardij.nl. Kies uw type woning. De Koopvaardij / Koopvaardijstraat Tilburg Nieuwbouw woningen.
Vastgoed Actueel Onafhankelijk platform voor woonmakelaars. Nieuwbouwplannen luxe appartementen aan de Piushaven in Tilburg Vastgoed actueel.
U bent hier. Home nieuws Nieuwbouwplannen luxe appartementen aan de Piushaven in Tilburg. Nieuwbouwplannen luxe appartementen aan de Piushaven in Tilburg. 29 september 2016 Geschreven door redactie Vastgoed. Aan de kop van de Piushaven in Tilburg daar start binnenkort de bouw van een nieuw luxe appartementencomplex.
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Wat is jouw droomwoning? Houd mij op de hoogte. Wijken in voorbereiding. Bekijk het woningaanbod. Wonen in Stadskade. Na het werk even bijpraten op het terras met een drankje aan het water. In de zomer naar het stadsstrand dat om de hoek ligt. En in de ochtend even snel op de hoek een vers brood halen bij de bakker. Stadskade: daar wil jij toch ook wonen? Met groen en water om je heen. Stadskade is een nieuwbouwproject in het populaire gebied Piushaven in Tilburg.
Nieuw appartementenblok linkt Piushaven aan stadshart Tilburg Default bd.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Quote. Pijlen. Andro
Een impressie van de Koopvaardij. Nieuw appartementenblok linkt Piushaven aan stadshart Tilburg. TILBURG Hop, weer een appartementenplan voor de Piushaven in Tilburg. De Koopvaardij wordt de naam. En die zegt het al: het gebouw wordt de link tussen Piushaven en stadshart.
Wonen aan de Piushaven Aan de Waterkant in Nieuw Jeruzalem Tilburg.
Wonen aan de Piushaven. Overal is vernieuwing te zien. Overal in de wijk wordt gewerkt aan vernieuwing en verandering. Veel huizen en straten in deze echte Tilburgse wijk zijn inmiddels tiptop vernieuwd door woningcorporatie Tiwos. Nieuwbouw Houbenstaete aan de Caspar Houbenstraat is inmiddels opgeleverd!
18 woningen Aan de Waterkant in de verkoop Tilburg.com.
Nieuwbouw in de Piushaven: 18 woningen Aan de Waterkant in de verkoop. Wijnbar Cru: sfeer en gezelligheid aan het Radiopleintje. Agenda Augustus 2017. dinsdag 01-08 Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark. dinsdag 01-08 Piushavenwandeling door Stadsgidserij. dinsdag 01-08 DocuDinsdag: The Swedish Theory of Love bij Cinecitta. zaterdag 16-09 zaterdag 18-02 Jubileumtentoonstelling WeerZien in Museum De Pont. De Pont Tilburg Museum voor Hedendaagse Kunst.

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg zuid
-- huis te koop tilburg reeshof
-- funda nieuwbouw tilburg
-- nieuwbouw appartementen piushaven tilburg
-- nieuwbouw tilburg piushaven
-- nieuwbouw tilburg west
-- fysiotherapie tilburg reeshof tilburg