Meer resultaten voor tilburg nieuwbouw

tilburg nieuwbouw
Nieuwbouw Nieuwbouw in in Tilburg Tilburg Park Park Centraal. Centraal.
Park Centraal; Wonen in Tilburg, Dalem West. Park Centraal telt in totaal 380 nieuwbouw woningen die in diverse fases gerealiseerd worden. Een plan met een breed palet aan woningen. Van tussenwoning tot hoekwoning, van twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaande woning of semi-bungalow.
TilburgWoont.
De nieuwbouw aan het Pater van den Elsenplein heeft het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is officieel gevierd in het bijzijn van de huurders van de appartementen en de commerciële ruimte, wethouder Berend de Vries, woningcorporatie Tiwos en natuurlijk de bouwers van dit mooie project. Het nieuwbouwproject, waar ook de Jumbo gehuisvest gaat worden, is een project van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, en bestaat uit 30 sociale huurappartementen op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte. 16 appartementen zijn met voorrang verhuurd aan wijkbewoners. De oplevering van de appartementen staat gepland medio april van dit jaar, de oplevering van de commerciële ruimte staat gepland medio mei 2020. Op 9 mei 2019 is officieel gestart met de bouw van de 30 sociale huurappartementen en de commerciële ruimten aan het Pater van den Elsenplein te Tilburg.
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
De woningen zijn eind 2016 opgeleverd. Meer informatie: www.ijzergieterijtilburg.nl. De voormalige wollenstoffenfabriek AaBe wordt tot en met 2017 herontwikkeld tot een uniek winkelcentrum voor de stad en de Piushaven. De historische en monumentale kwaliteit wordt behouden en hersteld. Enkele delen van het complex worden gesloopt en maken plaats voor passende nieuwbouw en aantrekkelijk openbaar gebied.
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Stadskade is een nieuwbouwproject in het populaire gebied Piushaven in Tilburg. Door het groen en het water ontstaat een unieke woonplek midden in de stad. De wijk is goed bereikbaar en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen vanwege de goede voorzieningen in de omgeving.
Map. De Huis Sleutel Tilburg, huren en verhuren.
Verwachte opleverdatum: mei / juni 2017. Appartementen gelegen in de Veldhovenring nabij het Wilhelminapark en het centrum van Tilburg! Huurtoeslag aanvragen is mogelijk op dit adres mits ouder dan 23 jaar. Dit woonproject zal gerealiseerd worden in de Veldhovenring, gezellig gelegen nabij het centrum van Tilburg.
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Woningcorporatie WonenBreburg en Janssen de Jong Projectontwikkeling hebben de koop en design-en-build-overeenkomst getekend voor de realisatie van in totaal 81 grondgebonden woningen in het herstructureringsproject Rosmolen fase 2 te Tilburg. Update start bouw. Zoals je ziet, liggen de eerste funderingen voor de nieuwe woningen! Ondanks de vele hoosbuien in mei en juni 2016, probeert Hurks zo goed en zo kwaad als het gaat toch door te werken. Het storten van beton gaat gewoon door, ook al moeten de mannen in de modder werken. Vanaf nu zul je zien dat het snel gaat, in juli 2016 worden de eerste binnenwanden geplaatst. De nieuwbouw en het groot onderhoud in Rosmolen krijgen langzaam maar zeker vorm.
Overzicht nieuwbouwprojecten regio Tilburg Beter Wonen In.
Tilburg De Stadswachter. 100% Verkocht 30 woningen. Prijs vanaf: 192.500., Meer over dit project. Tilburg Buitenhof Oost. 100% Verkocht 122 woningen. Prijs vanaf: 224.000., Meer over dit project. Tilburg stond van oudsher bekend om de textielindustrie. Koning Willem II liet hier een paleis bouwen, omdat hij zich frank en vrij voelde in Tilburg. Die gemoedelijke mentaliteit is de stad niet verloren. In het centrum van Tilburg bevinden zich naast alle bekende winkels ook allerlei aparte winkeltjes, zoals diverse vintage kledingwinkels. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals de Tilburgse Kermis met Roze Maandag, maar ook Festival Mundial, een multicultureel muziekfestival. De regio Midden-Brabant is misschien het meest bekend om de Efteling en de Loonse en Drunense duinen. Het Nationaal Park organiseert jaarlijks diverse activiteiten, zoals spannende speurtochten voor kinderen en adembenemende nachtwandelingen tijdens de nacht van de nacht voor jong en oud. Naar alle nieuwbouwprojecten. Tilburg heeft een heel aantal bekende muziekbands voortgebracht, zoals Guus Meeuwis Vagant, Krezip, Destine en VOF de kunst van Dikkertje Dap! Er is een speciale Tiburgers-be-like facebook pagina. En nog veel meer. Hou me op de hoogte van ontwikkelingen in regio Tilburg. Schrijf je in en ontvang vrijblijvend informatie over nieuwbouw in Tilburg en omgeving.
Dit zijn 11 grote Tilburgse bouwprojecten die eraan komen indebuurt Tilburg.
Je zou maar bouwvakker zijn in Tilburg. Trek de handschoenen dan maar aan en zet de helm op. Er gaat enorm veel gebouwd worden de komende jaren. Deze plannen zijn al concreet en gaan de Tilburgse skyline drastisch laten veranderen. En het is nog maar een selectie. Wonen aan het water: Lourdeskade. Maar liefst 1500 nieuwe woningen komen er in de Piushaven, onder meer zon 77 appartementen en dertig woningen in Lourdeskade. Ook in de Piushaven: Stadskade. Er worden ook veertige nieuwe woningen gebouwd op de plek van het oude Cementbouw terrein in de Piushaven: Stadskade. Oplevering: tweede helft van 2018. On hold in het centrum: Pakhuis West. Wel, niet, wel, nog niet Al even staat Pakhuis West op de planning, maar de verkoop van de 45 appartementen is stopgezet omdat er nog geen afspraken zijn gemaakt over de ontwikkeling van het Veemarktkwartier. De woningen zijn in ieder geval onderdeel van de plannen. Goeiemorgen mooie panden die ruimte moeten maken voor nieuwbouw!
Nieuwbouw Tilburg: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
1 2 volgende" /. nieuws uit Tilburg. PuijAcker een project met een zeer persoonlijk karakter. Tilburgse nieuwbouw steeds duurzamer. Top 5 meest populaire nieuwbouwprojecten in Tilburg. Nieuwbouw in Nederland.: Nieuwbouwwijzer maakt gebruik van niet persoonsgebonden cookies om de website continu te verbeteren.
Nieuwbouw Projecten te koop en te huur in Tilburg van de Water Makelaars Oosterhout.
Sorteer op: Project. Buitengoed Nieuwe Warande deelgebied 5B. 5012 TG Tilburg. 330.000, tot 399.000., De Nobelstraat te Tilburg. 5012 JR Tilburg. 246.000, tot 289.000., Park Centraal fase 6. 5035 BR Tilburg. 289.950, tot 449.950., Willemsbuiten buurtje 6. 5022 DE Tilburg.
Nieuwbouw in Tilburg Zuiderpark Tilburg.
VOORDELEN VAN NIEUWBOUW. Bezoek de website. Zuiderpark; de nieuwe woonwijk van Tilburg. Zuiderpark is volledig verkocht! Zuiderpark is een nieuwe woonwijk in Tilburg waar mensen léven. Want: hard werken is hard genieten. Zuiderpark bestaat uit vier groene pleinen waar in totaal 200 nieuwbouwwoningen rondom worden gebouwd.

Contacteer ons

-- huis kopen reeshof tilburg
-- huis tilburg kopen
-- huis kopen tilburg funda
-- kringloop tilburg tilburg
-- huis kopen tilburg noord
-- huis kopen tilburg zuid
-- koophuizen reeshof tilburg
-- koophuizen tilburg reeshof