Op zoek naar nieuwbouw bungalows tilburg?

nieuwbouw bungalows tilburg
Nieuwbouw Buitenhof Oost Tilburg Buitenhof Oost. bus. auto. fiets.
Maar je kunt nog altijd via het Blijf-op-de-hoogte-formulier aangeven interesse te hebben in een woning van Buitenhof Oost. Woonoppervlakte 147 m 2 tot 162 m 2. Woonoppervlakte 117 m 2 tot 202 m 2. Woonoppervlakte 112 m 2 tot 181 m 2. Bekijk alle woningtypes. Over het nieuwbouwproject. De Donge in Koolhoven-Buiten wordt ontwikkeld als natuurlijke beek. Het gehele gebied wordt ingericht als één groot natuurgebied, als beekdal waarin gewoond kan worden. In Koolhoven-Buiten wordt het wonen omspoeld door de natuur en op iedere plek bestaat er vanuit de woning contact met het landschap. Op deze prachtige locatie ontwikkelt VOF Koolhoven op dit moment Buitenhof Oost. Meer over het project. Een impressie van nieuwbouw Buitenhof Oost. Kerstsluiting KlokGroep 2019. Wil je actuele updates ontvangen? Blijf op de hoogte. Heb je vragen over dit project? Neem vrijblijvend contact op. Stel een vraag. Hart van Brabant Makelaardij. 31 13 583 5000 31 13 583 5000. Van de Water Makelaardij.
Woning 10 / semi bungalow / Buitenhof Tilburg Oozo.nl.
Woning 10 / semi bungalow / Buitenhof Tilburg. 10 / semi bungalow / Buitenhof, 5036 Tilburg. Het adres van deze woning is 10 / semi bungalow / Buitenhof te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 125m en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers.
Nieuwbouw Tilburg Berichten Facebook.
in verkoop met nieuwe eengezinswoningen in dit prachtige nieuwbouwplan. Kiest u ook voor de Woonkwaliteit van een Roosdom Tijhuis woning? Kom dan naar de start verkoop van 1700: tot 1900: uur bij Van de Water Groep te Tilburg. Nieuwbouw Tilburg voelt zich verliefd.
Grasklokje semi-bungalow Park Centraal Tilburg.
5037 LG TILBURG. 013 595 29 52. Aanbod fase 6. Brochure fase 6 Verkoopdocumentatie. Aanbod fase 5. Brochure fase 5 Verkoopdocumentatie. Maak van je huis een thuis. Voordelen van nieuwbouw. Stel je woning samen Belangstelling. Fundament All Media Disclaimer Cookies.
Dennenhof Loon op Zand 17 patio bungalows voor de verhuur.
De bungalows worden optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, dit maakt de woningen. Iedere woning wordt voorzien van een carport en een eigen oprit. Daarnaast zullen er meerdere. parkeerplaatsen komen, wat zorgt voor voldoende parkkeerruimte. Wonen in Loon op Zand. Loon op Zand is gelegen in het bourgondische hart van Brabant. De centrale ligging en bijzondere., natuurrijke omgeving maken dit gebied tot een prachtplek om te wonen. Loon op Zand kent uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning, van natuurgebied tot attractiepark en van restaurant tot recreatieplas. Kortom: een fijne woonomgeving waar lekker leven aan de orde van de dag is. Bovendien liggen de steden als Tilburg, Breda, s-Hertogenbosch en Eindhoven op korte afstand.
Grijp je kans! 9 x wonen in een bungalow in Tilburg indebuurt Tilburg.
Bekijk hier meer foto's.' Bungalows in combinatie met zwembaden zijn populair. Ook deze bungalow in de Reeshof beschikt over een zwembad met elektrisch roldek. Momenteel heeft de woning twee slaapkamers, maar het is mogelijk om drie of zelfs vier slaapkamers te realiseren! Arthur van Schendelpark 7. Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda. Arthur van Schendelpark 7. Bekijk hier meer foto's.' Op een mooie locatie in Tilburg treft je deze vrijstaande semi-bungalow aan.
Houtepen B.V. Nieuwe projecten Houtepen B.V.
Nieuwbouw bedrijfspand ERCO. Opticien Ton Lips. Gezondheidscentrum Den Bosch. JD Sport Heuvelstraat Tilburg. Verbouwing entree advocatenkantoor KZO013 Tilburg. Bungalow Somerenerf Tilburg. Gulickx schoenen verbouwing en uitbreiding. Verbouwing woonhuis Eijsermans. Aannemersbedrijf Houtepen BV heeft onlangs de volgende projecten aangenomen.: Aanrijschade Vion Tilburg.
365 woningen Parkcentraal Tilburg BAM Wonen.
De gebiedsontwikkeling biedt ruimte voor 365 nieuwbouwwoningen. Park Centraal in Tilburg wordt, in opdracht van AM en de gemeente Tilburg, aan de rand van Reeshof in Tilburg gerealiseerd. Onderscheidend is het ruim twee hectare grote park dat van noord naar zuid door het hele plangebied loopt.
Bungalow te koop Tilburg en bungalows Tilburg te koop.
Geplaatst: 2 maanden en 3 weken geleden. 5015AE Tilburg BOSSCHEWEG 60 TILBURG Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg bieden wij die mogelijkheid! Deze vrijstaande bungalow ligt aan de parall.
NU IN VERKOOP Nieuwbouw Koningsoord. Nieuw dorpshart Berkel-Enschot.
Meld aan als geïnteresseerde: Abijpoort. Bekijk Mooi Wonen. Nieuwbouw mét karakter. Koningsoord is uniek. Een oud klooster net voorb je achtertuin geeft dit nieuwbouw project een bijzondere ambiance. Een inspirerende omgeving, vol met authentieke details. In die geest is het plan ontworpen. Geïnspireerd door een rijke historie, gecreëerd voor het wonen van nu. Een plek van pareltjes, pronkstukken en kroonjuwelen. Een plek van verrassen en verwonderen. Alle typen koopwoningen. Koningsoord heeft voor ieder wat wils. Hier vind je ieder type nieuwbouw koop woningen of koop appartementen. Luxe appartementen en penthouses in deelgebied Dorpshart en karakterwoningen, driekappers, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse patiowoningen en vrijstaande woningen in deelgebied Mariënkroon. Het nieuwste deelgebied in Koningsoord is Abdijhof! 114 nieuwbouwwoningen met karakter. Vertrouwd en alles dichtbij. Koningsoord voelt als thuis. Soms is stilstaan een broodnodig goed en zoveel gezonder dan alsmaar doorgaan. Geïnspireerd door onze visie terug naar Brabant voelt wonen in Koningsoord als thuiskomen. Dat is te wijden aan de hartelke, sympathieke persoonlkheid van het dorp Berkel-Enschot. Je bent maar 12 minuten van het centrum van Tilburg en toch is er hier meer tijd voor elkaar, meer tijd om te genieten van het leven.
Hoekstra en van Eck.
Amsterdam West 138. Tilburg Reeshof 12. Naar woningaanbod 1535 naar boven Hoekstra van Eck makelaars, de NVM makelaar. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar. Wij hebben kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning voor de beste prijs wordt verkocht. 286 Verkopers kiezen maandelijks voor ons. Al 50 jaar makelaar in goede en slechte tijden. No cure no pay, je betaalt achteraf! Waarde van je woning weten? Plan online een afspraak. Gratis waardebepaling voor jouw woning. Benieuwd naar de woningwaarde van je woning? Plan nu online een afspraak in bij de makelaar! De makelaar komt vrijblijvend en gratis langs voor advies op maat. Binnen 2 minuten is een afspraak ingepland via 3 simpele stappen.: Stap 1: kies dag en tijd. Stap 2: vul je gegevens in. Stap 3: plan de afspraak. Kies nu je vestiging! Wat is de prijs van mijn huis?

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg reeshof
-- nieuwbouw appartementen tilburg
-- huis te koop tilburg
-- huis kopen tilburg
-- garage kopen tilburg
-- nieuwbouw clarissenhof tilburg
-- nieuwbouw tilburg centrum
-- nieuwbouw bungalows tilburg