Meer resultaten voor nieuwbouw bungalows tilburg

nieuwbouw bungalows tilburg
Woning 10 / semi bungalow / Buitenhof Tilburg Oozo.nl.
Woning 10 / semi bungalow / Buitenhof Tilburg. 10 / semi bungalow / Buitenhof, 5036 Tilburg. Het adres van deze woning is 10 / semi bungalow / Buitenhof te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 125m en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers.
Nieuwbouw Tilburg Berichten Facebook.
in verkoop met nieuwe eengezinswoningen in dit prachtige nieuwbouwplan. Kiest u ook voor de Woonkwaliteit van een Roosdom Tijhuis woning? Kom dan naar de start verkoop van 1700: tot 1900: uur bij Van de Water Groep te Tilburg. Nieuwbouw Tilburg voelt zich verliefd.
Grasklokje semi-bungalow Park Centraal Tilburg.
5037 LG TILBURG. 013 595 29 52. Aanbod fase 6. Brochure fase 6 Verkoopdocumentatie. Aanbod fase 5. Brochure fase 5 Verkoopdocumentatie. Maak van je huis een thuis. Voordelen van nieuwbouw. Stel je woning samen Belangstelling. Fundament All Media Disclaimer Cookies.
Dennenhof Loon op Zand 17 patio bungalows voor de verhuur.
De bungalows worden optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, dit maakt de woningen. Iedere woning wordt voorzien van een carport en een eigen oprit. Daarnaast zullen er meerdere. parkeerplaatsen komen, wat zorgt voor voldoende parkkeerruimte. Wonen in Loon op Zand. Loon op Zand is gelegen in het bourgondische hart van Brabant. De centrale ligging en bijzondere., natuurrijke omgeving maken dit gebied tot een prachtplek om te wonen. Loon op Zand kent uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning, van natuurgebied tot attractiepark en van restaurant tot recreatieplas. Kortom: een fijne woonomgeving waar lekker leven aan de orde van de dag is. Bovendien liggen de steden als Tilburg, Breda, s-Hertogenbosch en Eindhoven op korte afstand.
Grijp je kans! 9 x wonen in een bungalow in Tilburg indebuurt Tilburg.
Bekijk hier meer foto's.' Bungalows in combinatie met zwembaden zijn populair. Ook deze bungalow in de Reeshof beschikt over een zwembad met elektrisch roldek. Momenteel heeft de woning twee slaapkamers, maar het is mogelijk om drie of zelfs vier slaapkamers te realiseren! Arthur van Schendelpark 7. Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda Bron: Funda. Arthur van Schendelpark 7. Bekijk hier meer foto's.' Op een mooie locatie in Tilburg treft je deze vrijstaande semi-bungalow aan.
Houtepen B.V. Nieuwe projecten Houtepen B.V.
Nieuwbouw bedrijfspand ERCO. Opticien Ton Lips. Gezondheidscentrum Den Bosch. JD Sport Heuvelstraat Tilburg. Verbouwing entree advocatenkantoor KZO013 Tilburg. Bungalow Somerenerf Tilburg. Gulickx schoenen verbouwing en uitbreiding. Verbouwing woonhuis Eijsermans. Aannemersbedrijf Houtepen BV heeft onlangs de volgende projecten aangenomen.: Aanrijschade Vion Tilburg.
365 woningen Parkcentraal Tilburg BAM Wonen.
De gebiedsontwikkeling biedt ruimte voor 365 nieuwbouwwoningen. Park Centraal in Tilburg wordt, in opdracht van AM en de gemeente Tilburg, aan de rand van Reeshof in Tilburg gerealiseerd. Onderscheidend is het ruim twee hectare grote park dat van noord naar zuid door het hele plangebied loopt.
Bungalow te koop Tilburg en bungalows Tilburg te koop.
Geplaatst: 2 maanden en 3 weken geleden. 5015AE Tilburg BOSSCHEWEG 60 TILBURG Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg bieden wij die mogelijkheid! Deze vrijstaande bungalow ligt aan de parall.
NU IN VERKOOP Nieuwbouw Koningsoord. Nieuw dorpshart Berkel-Enschot.
Meld aan als geïnteresseerde: Abijpoort. Bekijk Mooi Wonen. Nieuwbouw mét karakter. Koningsoord is uniek. Een oud klooster net voorb je achtertuin geeft dit nieuwbouw project een bijzondere ambiance. Een inspirerende omgeving, vol met authentieke details. In die geest is het plan ontworpen. Geïnspireerd door een rijke historie, gecreëerd voor het wonen van nu. Een plek van pareltjes, pronkstukken en kroonjuwelen. Een plek van verrassen en verwonderen. Alle typen koopwoningen. Koningsoord heeft voor ieder wat wils. Hier vind je ieder type nieuwbouw koop woningen of koop appartementen. Luxe appartementen en penthouses in deelgebied Dorpshart en karakterwoningen, driekappers, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse patiowoningen en vrijstaande woningen in deelgebied Mariënkroon. Het nieuwste deelgebied in Koningsoord is Abdijhof! 114 nieuwbouwwoningen met karakter. Vertrouwd en alles dichtbij. Koningsoord voelt als thuis. Soms is stilstaan een broodnodig goed en zoveel gezonder dan alsmaar doorgaan. Geïnspireerd door onze visie terug naar Brabant voelt wonen in Koningsoord als thuiskomen. Dat is te wijden aan de hartelke, sympathieke persoonlkheid van het dorp Berkel-Enschot. Je bent maar 12 minuten van het centrum van Tilburg en toch is er hier meer tijd voor elkaar, meer tijd om te genieten van het leven.
Hoekstra en van Eck.
Goirke, Tilburg 3. Groenewoud, Tilburg 1. Groeseind, Tilburg 3. Haagse Beemden, Breda 1. Hasselt, Tilburg 1. Het Zand, Tilburg 1. Hoogland, Hoogland 1. Hooglanderveen, Hooglanderveen 1. Hoorn Noord, Hoorn 1. Huibeven, Tilburg 3. Ijburg, Amsterdam 4. Indische Buurt, Almere 1.
Woning te koop: Albionstraat 55 5047 SJ Tilburg VBO Makelaar.
voorzien van elektra, voorzien van water, voorzien van verwarming. Albionstraat 55, Tilburg. Vrijstaande woning met bedrijfsruimten gelegen in een rustig deel van de Albionstraat. Er zijn 4 aparte bedrijfsruimten van totaal / 350 m2. De woning is een bungalow met een woonoppervlakte van 133 m2 met 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg reeshof
-- nieuwbouw appartementen tilburg
-- huis te koop tilburg
-- huis kopen tilburg
-- garage kopen tilburg
-- nieuwbouw clarissenhof tilburg
-- nieuwbouw tilburg centrum
-- nieuwbouw bungalows tilburg