Meer resultaten voor nieuwbouw clarissenhof tilburg

nieuwbouw clarissenhof tilburg
Westpoint 2.0 in de maak: dit wordt de Clarissentoren in de Spoorzone.
De plek waar Clarissenhof wordt gebouwd. Foto: indebuurt Tilburg De plek waar Clarissenhof wordt gebouwd. Foto: indebuurt Tilburg De plek waar Clarissenhof wordt gebouwd. Foto: indebuurt Tilburg. De toren is bedacht door SDK Vastgoed en telt ongeveer 250 appartementen, die tussen de 60 en 250 vierkante meter zijn.
Clarissenhof Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV. icon-arrow-right.
Als bewoner van Clarissenhof hoef je je dus geen moment te vervelen. Door de gunstige ligging van Tilburg bent u met het openbaar vervoer binnen een kwartier in s-Hertogenbosch of Eindhoven, dat is in sommige gevallen zowel sneller als goedkoper dan met de auto.
Nieuwbouw Goirle projectoverzicht.
Nieuwbouw Goirle Nieuwbouw Goirle. OK Annuleren Herstellen. OK Annuleren Herstellen. Volledig aanbod Koopwoningen Huurwoningen. 0 240 m 2 Wijzig. 0 550 m 2 Wijzig. Aktueel aanbod Toekomstig aanbod. Tussenwoning Rijwoning Hoekwoning 2-onder-1-kap Geschakeld Vrijstaand PatioBungalow Vrije kavel Appartement Penthouse Eengezinswoning Herenhuis. Prijs, laag naar hoog. Prijs, hoog naar laag. Filter Kaartweergave Sortering.: Alfabetisch A-Z Prijs oplopend Prijs aflopend Laatste wijziging. 15 regionale projecten. De onderstaande 15 projecten in de regio Goirle zijn op onze partnersites gevonden.: Willemsbuiten buurtje 5A. Tilburg Stappegoor Stappegoor Zuid. 290.000, tot 625.000, v.o.n. Beschikbaar aanbod: 53. 116-169 m 2. Clarissenhof Fase II.
Nieuwbouw Plan Clarissenhof Tilburg.
Nieuwbouw Plan Clarissenhof Tilburg. Nieuwbouw Plan Clarissenhof Tilburg. Als een witte oase in het hart van de Spoorzone. Clarissenhof ligt in het hart van Spoorzone 013 tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Lange Nieuwstraat. Er komen totaal 339 koop en huurwoningen in een grote variƫteit.
Lintje. Zo verandert de Spoorzone Tilburg Pijlen. in de komende tien Pijlen. jaar Brabant bndestem.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App.
BN DeStem Werkt. Blik over de Smederijtuin in 2028, met de rug naar de nieuwbouw van MindLabs Bogdan Van Broeck Architecten. Zo verandert de Spoorzone Tilburg in de komende tien jaar. TILBURG Hoe ziet de Spoorzone in Tilburg er over tien jaar uit?
WonenBreburg Gister is het nieuwbouwproject Clarissenhof. Facebook.
Pastoor Van Noorwegen begon eerst met een stukje historie over de timmerman, electricien en metselaar, waarna het inzegenen begon. Clarissenhof wordt in fases gebouwd. De 100 appartementen van WonenBreburg worden in de eerste fase gebouwd. Als alles volgens planning verloopt, gaan de appartementen eind 2017op www.woninginzicht.nl in de verhuur. Met onze nieuwbouw spelen we steeds in op de woonbehoefte. In Tilburg neemt het aantal eenpersoonshuishoudens nog steeds toe.
Spoorzone, 4e herziening Clarissenhof deel 1: Toelichting.
In plan Clarissenhof wordt aan de doelstelling en streefwaarde van minimaal 40% levensloopbestendige nieuwbouw invulling gegeven. Zie voor concrete ontwerphandreikingen de Werkwijzer Levensloopbestendigheid toegankelijkheid 2.0. Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen PkVW is een keurmerk dat afgegeven wordt voor woningen, complexen en buurten die voldoen aan een voorgeschreven pakket van eisen rond inbraak en brandpreventie, sociale veiligheid en leefbaarheid. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat eigenlijk uit twee keurmerken, namelijk een voor nieuwbouw en een voor bestaande bouw. Als uitgangspunt voor alle nieuwbouwprojecten in Tilburg geldt dat het Politiekeurmerk dient te worden toegepast i.c.
Tilburg Clarissenhof.
In Clarissenhof komt alles samen. Clarissenhof Fase I is inmiddels voltooid en de bewoners hebben hun intrek genomen in hun woning in dit geslaagde stuk binnenstad. De Spoorzone staat echter niet stil en de volgende ontwikkeling dient zich al weer aan. Een nieuw hoog-stedelijk stuk Tilburg aan het Burgemeester Stekelenburgplein op steenworp afstand van Tilburg Centraal station!
Details Woning in Zicht.
Op onze website adverteren woningcorporaties Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos, WonenBreburg, Mooiland, MVGM en Vestia hun woningen. De woningen zijn niet van Woning in Zicht: wij bieden het overzicht van welke woningen op dit moment te huur zijn. Een soort Funda met huurwoningen dus!
Clarissenhof Spoorzone013.
Clarissenhof kent verschillende woningtypen in huur en koop: van stadswoningen met een tuin tot appartementen met een fraai uitzicht op de bruisende Spoorzone en de Tilburgse binnenstad. Clarissenhof is met haar unieke opzet en architectuur een bijzondere plek om te wonen.
Tilburg: realisatie Clarissenhof van start.
Clarissenhof is een ontwikkeling van SDK Vastgoed bv VolkerWessels, onder meer gespecialiseerd in grote herontwikkelingsopgaven zoals het Paleiskwartier in s-Hertogenbosch en Strijp-S in Eindhoven. SDK Vastgoed is namens VolkerWessels de gebieds en vastgoedontwikkelaar voor het voormalige NS-terrein ten noorden van het station en werkt daarin binnen een Publiek Private Samenwerking PPS samen met de Gemeente Tilburg. Woningbouwcorporaties TBV Wonen en Wonenbreburg nemen respectievelijk 116 en 100 woningen en appartementen af. De twee woningbouwcorporaties spelen met deze nieuwbouw in op de woonbehoefte.

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg reeshof
-- nieuwbouw appartementen tilburg
-- huis te koop tilburg
-- huis kopen tilburg
-- garage kopen tilburg
-- nieuwbouw clarissenhof tilburg
-- nieuwbouw tilburg centrum
-- nieuwbouw bungalows tilburg