Meer resultaten voor nieuwbouw tilburg centrum

nieuwbouw tilburg centrum
Nieuwbouw Tilburg Stadskade.
Wat is jouw droomwoning? Houd mij op de hoogte. Wijken in voorbereiding. Bekijk het woningaanbod. Wonen in Stadskade. Na het werk even bijpraten op het terras met een drankje aan het water. In de zomer naar het stadsstrand dat om de hoek ligt. En in de ochtend even snel op de hoek een vers brood halen bij de bakker. Stadskade: daar wil jij toch ook wonen? Met groen en water om je heen. Stadskade is een nieuwbouwproject in het populaire gebied Piushaven in Tilburg.
Alle nieuwbouwwoningen en plannen in de PiushavenPiushaven.
Stedenbouwkundige visie Piushaven. A an de Waterkant. Aan de Waterkant wordt gerealiseerd in het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem. Een ideale plek in Tilburg: slechts 5 minuten fietsen van het centrum en met de bus ben je binnen 5 minuten op het Centraal Station en aan de andere kant kijk je uit op Landschapspark Moerenburg. De circa 300 woningen in Aan de Waterkant worden in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling in meerdere blokken ontwikkeld en gerealiseerd. Blok A, B, C en E zijn inmiddels opgeleverd. De bouw van Blokken D, F en G zijn in volle gang. De verkoop van de appartementen in Blok D foto is gestart.
Nieuwbouw Tilburg: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
1 2 volgende" /. nieuws uit Tilburg. PuijAcker een project met een zeer persoonlijk karakter. Tilburgse nieuwbouw steeds duurzamer. Top 5 meest populaire nieuwbouwprojecten in Tilburg. Nieuwbouw in Nederland.: Nieuwbouwwijzer maakt gebruik van niet persoonsgebonden cookies om de website continu te verbeteren.
Nieuwbouw Tilburg 1.778 huizen in 19 projecten verkoop en verhuur.
De gemeentelijke nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop en huurwoningen, in Tilburg. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Tilburg. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO collectieve zelfbouw en PO Particuliere bouwkavels.
Informatie over nieuwbouwproject in Tilburg De Stadswachter. bus. auto. fiets.
Over het project. De Stadswachter is het in ontwikkeling zijnde winkel en wooncomplex in het centrum van Tilburg. Dit nieuwe complex bevindt zich aan het Piusplein en staat daarmee in directe verbinding met het kernwinkelgebied. De commerciƫle ruimte van circa 1.672 m B.V.O.
Nieuwbouw in Tilburg WonenBreburg.
Nieuwbouw in Tilburg. Lees hier meer over onze nieuwbouwprojecten in Tilburg. Groeseind 23 april 2013. De komende jaren verandert er veel in Groeseind. Onder het motto thuis in de stad! wordt Groeseind een wijk waar het rustig wonen is met groen voor de deur en toch alle gemakken en voorzieningen van het centrum nabij.
Tilburg Clarissenhof Nieuwbouw Tilburg.
Locatie Tilburg Centrum. Dit project is momenteel in ontwikkeling. Denk mee en geef je woonwensen aan in je account, dit levert belangrijke informatie voor de ontwikkeling van het project. Schrijf je daarom nu gratis en vrijblijvend in en blijf op de hoogte! In het hart van de Spoorzone, op het voormalige MTS-terrein tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Lange Nieuwstraat komt de verrassende buurt Clarissenhof. Hier, vlakbij het centraal station bouwt VolkerWessels, in samenwerking met TBV Wonen en W. Volledige omschrijving Kenmerken. Project Tilburg Clarissenhof. Start verkoop onbekend. Aantal koopwoningen 72. Koopprijs 95.000, tot 295.000., Type woningen Vrijstaand, Hoekwoning, Appartement, Tussenwoning, 2-onder-1-kap, Geschakeld, Penthouse, Vrije kavel, PatioBungalow, Maisonnette, Eengezins, Overig. Kaveloppervlak 42 m 2. Woonoppervlak 30 tot 107 m 2. Volg ons op facebook! Naar dit project. Puijacker 32 woni. Naar dit project. Naar dit project. Naar dit project. Nieuwbouw in Tilburg.
Nieuws over woonprojecten in regio Tilburg TilburgWoont.
Nieuws over wonen in regio Tilburg. nieuwbouw en renovatie, koop en huur, woningen, appartementen en bouwkavels. Volg projecten terwijl ze ontwikkeld worden en ben als eerste geĆÆnformeerd als ze in verkoop gaan. De bouwers van Tilburg presenteren u met trots hun aanbod.
Nieuwbouw Tilburg Nieuwbouwprojecten in Tilburg funda.
Nieuwbouw in Tilburg. Nieuwbouwprojecten in Tilburg. Nieuwbouwprojecten te huur in Tilburg. Nieuwbouwprojecten te koop in Tilburg. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Nieuwbouw Rosmolen in Tilburg.
Lees hier meer. Nieuwbouw Rosmolen gaat op 13 januari op Woning in Zicht in verhuur. Een nieuwe wijk waar bewoners al vanaf de start meedenken over de wijk en woningen. Dat maakt nieuwbouwproject Rosmolen zo bijzonder. WonenBreburg werkt hier samen met bewoners en aannemer Janssen de Jong aan een nieuwe Tilburgse wijk. Voor de groep van WonenBreburg worden nog enkele nieuwe bewoners gezocht. Interesse in een nieuwbouw huurwoning? Reageer dan uiterlijk dinsdag 17 januari 8.00 uur op www.woninginzicht.nl. De woningen worden zowel in het aanbod als lotingmodel aangeboden. Rosmolen op Facebook. Toekomstige bewoners Rosmolen weten nu al wie buren worden. Een twaalfde bijeenkomst van buren. Dat was op maandag 14 november voor de bewoners Rosmolen 2 het geval. En het was een bijzondere bijeenkomst. Want iedereen kon zien wie zijn of haar nieuwe buren zijn. Presentatie voorlopig ontwerp openbaar gebied.

Contacteer ons

-- nieuwbouw tilburg reeshof
-- nieuwbouw appartementen tilburg
-- huis te koop tilburg
-- huis kopen tilburg
-- garage kopen tilburg
-- nieuwbouw clarissenhof tilburg
-- nieuwbouw tilburg centrum
-- nieuwbouw bungalows tilburg