Mijn doel

Mijn passie is het ontwerpen en maken van tegelontwerpen voor mijn klanten om hun gebouwen te versieren. Ik wil graag het idee van uw eigen gebouw of interieur in je geest te krijgen en dan maak ik een tegels. Het idee is om tegels te maken met een duidelijk ontwerp.

Mijn blog is een kleine maar leuk om blog te lezen over tegels en architectonisch ontwerp. De belangrijkste focus van de blog is niet over tegels, maar over architectuur en design. Het is een kleine blog en mijn doel is om mensen blij te maken om te lezen en misschien zelfs kopen sommige tegels voor hun nieuwe huis. De blog is nog in ontwikkeling, dus ik sta open voor commentaar, vragen of gewoon om te zeggen bedankt. Mijn persoonlijke ervaring met het maken van tegelontwerpen Mijn eerste echte ontwerp voor tegels was voor het interieur van mijn familiekamer. Het was een zeer moeilijk ontwerp te maken. De belangrijkste uitdaging was in het houden van de uitstraling van de kamer.

Toen ik deze blog in 2012 begon had ik een eenvoudig doel om een aantal goede en interessante tegels op mijn blog te hebben. Ik begon te kijken op een aantal blogs om wat inspiratie en een aantal tips van hen te krijgen. Sommigen van hen waren niet behulpzaam, maar ik heb nog steeds genoten van hen. Tegenwoordig hou ik van deze tutorials en tutorials van andere mensen. Een van degenen die ik echt leuk vind zijn degenen die beelden gebruiken in plaats van beelden en maak een aantal grappige en creatieve dingen mee. Ik denk graag dat ik de tweede ben die dat doet. Ik vind het leuk als de blog is niet over tegels, maar over een verhaal of een foto. Ik denk dat je zou vinden dit bericht nuttig om te hebben.

Vandaag zullen we kijken naar de volgende tegel die ik denk dat ziet er echt cool en een beetje griezelig. Dit soort tegels zijn echt geweldig om de sfeer van een horrorfilm of gewoon een goed verhaal te maken.

Mijn vader zei altijd dat ik mensen niet lastig moest vallen omdat ze misschien dom zijn en verkeerd doen, maar ik ben koppig. Soms was het antwoord daar voor me. Ik zeg niet dat er geen domme mensen in de wereld zijn, ik zeg dat je er soms goede dingen uit halen.

Ik heb nog nooit aan politiek gedacht of iets dergelijks. Ik heb nooit mijn gedachten weggenomen van de tegel. Dat is waarom als ik een verhaal zie over hoe de overheid miljoenen dollars uitgeeft om mensen van tegels te redden, ben ik niet verrast. In dit land zijn we altijd op zoek naar een oplossing, en de overheid zal altijd iets doen omdat zij de overheid zijn. De enige persoon die moet opletten is de tegel, dat is waarom ik dit bericht te plaatsen. Ik wil dat iedereen kijkt naar de manier waarop onze regering geld uitgeeft en nadenkt over wat ze ermee kunnen doen. In sommige opzichten is dit een beetje deprimerend.